emea.live: Σήμερα με καλεσμένους τους Δημήτρη Βασιλείου, Δημήτρη Κουντουρά και Κύρο Ασφή

Σήμερα θα αναλύσουμε τον περιορισμό των μέτρων, αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του τουρισμού

Κάθε μεσημέρι, στις 16.00, η συντακτική ομάδα της emea.media, σας δίνει ραντεβού μέσα από την σελίδα του emea, στο Facebook, για μια ζωντανή εκπομπή σχολιασμού της επικαιρότητας.

Μέσα σε περίπου 40 λεπτά, αναλύονται οι κυριότερες ειδήσεις της ημέρας, αυτές που μας έκαναν εντύπωση και όσες πιστεύουμε ότι χρειάζονται λίγη περισσότερη συζήτηση από όση επιτρέπει η καθημερινή ροή των γεγονότων.

Στην διαδικτυακή μας δημοσιογραφική παρέα, κάθε μέρα θα υπάρχει και ένας καλεσμένος, ο οποίος προέρχεται και από διαφορετικό επιχειρηματικό κλάδο κάθε φορά, με τον οποίο συζητάμε τις επιπτώσεις της πανδημίας, τα πλάνα για την επόμενη  μέρα και μαζί σχολιάζουμε την επικαιρότητα.

Σήμερα, καλεσμένοι θα είναι ο Δημήτρης Βασιλείου, ιδιοκτήτης της “Αυθεντική Ελλάδα” και σύμβουλος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, ο Δημήτρης Κουντουράς, παθολόγος – ηπατολόγος, Ιατρικός Διευθυντής του Τμήματος Προληπτικής Ιατρικής και Μακροβιότητας του Ομίλου Βιοϊατρική και ο Κύρος Ασφής, Managing Director της Nea Mesa Hotel and Digital Marketing Agency η οποία εξειδικεύεται στην παροχή digital marketing υπηρεσιών σε ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις.

Την εκπομπή θα συντονίσει ο Γιάννης Διονάτος, επικεφαλής της emea.media και εκδότης των emeaStartupper.grwestart.grStartupper Mag και εδώ και χρόνια οικονομικός και επιχειρηματικός ρεπόρτερ.

Μαζί του θα βρίσκονται, ο Γιώργος Κουρκουτάς, αρχισυντάκτης του Startupper.gr, σύμβουλος ύλης της emea. media και του Startupper Mag, με δεκαετίες εμπειρίας στο χώρο της τεχνολογίας και των startups και ο Ηλίας Κούκουτσας, αρχισυντάκτης του emea.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ