Μπαράζ προσφορών από κινεζικές αεροπορικές για πτήσεις εσωτερικού

Oι εταιρείες εστιάζουν στις εγχώριες μετακινήσεις και στην πρώτη αργία της χώρας μετά το lockdown, την περίοδο 1-5 Μαϊου. 

Με απίθανες προσφορές οι κινεζικές αεροπορικές εταιρείες προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή των πελατών και να επιστρέψουν στην κανονικότητα.

Με τις περισσότερες διεθνείς πτήσεις καθηλωμένες, οι εταιρείες εστιάζουν στις εγχώριες μετακινήσεις και στην πρώτη αργία της χώρας μετά το lockdown, την περίοδο 1-5 Μαϊου

Οι προσφορές κάθε άλλο παρά προσπερνιούνται εύκολα, σημειώνει το CNN και είναι προσαρμοσμένες στα νέα δεδομένα. Η China Express με την αγορά ενός εισιτηρίου προσφέρει δωρεάν έξι άδειες θέσεις, εξασφαλίζοντας ότι ο ταξιδιώτης θα βρίσκεται σε απόσταση από τον διπλανό του. Δίνει επίσης «κορωνοασφάλεια» και πακέτο προστασίας (μάσκες αντιβακτηριδιακά χαρτομάντιλα κ.τλ.)

Από την πλευρά της, η China Southern Airlines προσφέρει ταξίδια μόλις το 10-20% της κανονικής τιμής. Σε αυτό το πλαίσιο μια πτήση από Πεκίνο στην Γιαντάι (700 χλμ απόσταση) τιμολογείται 11 δολάρια. Η Shenzhen Airlines για άλλες πτήσεις πουλά μόλις 0,7 δολάρια το εισιτήριο…

Διαφορετική προσέγγιση για την Shandong Airlines. Πουλά 20.000 «μαγικά κουτιά» έναντι 28 δολαρίων το κάθε ένα. Σε αντίθεση με τα τυπικά voucher αυτά τα «μαγικά κουτιά» μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε δυο συγκεκριμένες περιόδους το 4ο τρίμηνο και να ανταλλαχθούν για οποιαδήποτε εγχώρια πτήση σε οποιαδήποτε τιμή.

Όσο για την Air Changan: προσφέρει πακέτο έναντι 680 δολαρίων με το οποίο μια οικογένεια 3-5 ατόμων μπορεί να κάνει 12 ταξίδια το χρόνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ