Α. Γεωργιάδης – Συνέδριο ΝΔ: «Να μην κυβερνήσει ξανά η αριστερά του λαϊκισμού»

«Δεν πρόκειται να παραχωρούμε στην αριστερά την κοινωνική ευαισθησία», τόνισε μεταξύ άλλων ο υπουργός Ανάπτυξης.

Με μια ομιλία που ανέβασε αισθητά την θερμοκρασία εντός του συνεδριακού χώρου ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, τόνισε με έμφαση ότι δεν πρέπει ξανά η χώρα να κυβερνηθεί από τις δυνάμεις του λαϊκισμού.

«Τώρα έχουμε μία πολύ μεγάλη ευθύνη. Δε φτάνει μόνο να μην αφήσουμε να κυβερνήσει η ακυβερνησία. Πρέπει να δώσουμε τη μάχη, για να μην κυβερνήσει ξανά η Αριστερά. Αυτή η Αριστερά του λαϊκισμού, αυτή η Αριστερά που είναι πάντα, όσο εμείς λέμε και το λέμε με υπερηφάνεια ότι η παράταξή μας είναι πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας, αυτοί καταφέρνουν πάντα να είναι πάντα στη λάθος πλευρά της ιστορίας», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Ανάπτυξης.

«Δεν πρέπει να τους αφήνουμε ούτε μία ίντσα ιδεολογικού χώρου, για να κάνουν την προπαγάνδα τους. Δεν παραχωρούμε στην Αριστερά την κοινωνική ευαισθησία. Η παράταξη η λαϊκή, που ενδιαφέρεται για το μέσο Έλληνα πολίτη, που ενδιαφέρεται για το φτωχότερο Έλληνα πολίτη, που ενδιαφέρεται να μην αφήνουμε κανένα πίσω μόνο του ήταν πάντα η δική μας παράταξη», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Καταλήγοντας και αναφερόμενος στον πόλεμο στην Ουκρανία επισήμανε με έμφαση ότι «η Ελλάδα είναι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ