Έκτακτο: Παραδόθηκε και συνελήφθη ο 12ος εμπλεκόμενος στη δολοφονία του Άλκη

Για τον τελευταίο συλληφθέντα για την επίθεση είχε μιλήσει ο «ποδοσφαιριστής» από το τάγμα εφόδου των χούλιγκαν, αποκαλώντας τον «Ντίνο».

Συνελήφθη και ο 12ος δράστης της δολοφονικής επίθεσης στον Άλκη Καμπανό στη περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν Έλληνα, γεννηθέντα στη Θεσσαλονίκη το 2000 ο οποίος είναι ο οδηγός του Volksvagen Polo που συμμετείχε στην επίθεση.

Για τον συγκεκριμένο είχε μιλήσει ο «ποδοσφαιριστής» Γιάννης Κουμαρόπουλος, αποκαλώντας τον με το όνομα «Ντίνος».

Ο εντοπισμός του 12ου ατόμου θεωρούνταν εξαιρετικά σημαντικός από τις Αρχές , καθώς στο όχημά του επέβαιναν ο νεαρός που φέρεται να κρατούσε το φονικό δρεπάνι και να μαχαίρωσε τον Άλκη, ο νεαρός που φέρεται να κρατούσε το μαχαίρι αλλά και ο νεαρός που φέρεται να χτύπησε με στειλιάρι τον Άλκη.

Υπενθυμίζεται ότι για τη δολοφονία του Άλκη έχουν προφυλακιστεί μέχρι στιγμής 10 άτομα, ενώ ο 20χρονος Αλβανός απολογείται σήμερα στις Αρχές

Κλειδί» τα ευρήματα του DNA

Στο μεταξύ η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά στα ευρήματα της εξέτασης DNA τους χρήστες των φονικών όπλων προκειμένου να «κλειδώσει» τον ρόλο και τον βαθμό συμμετοχής καθενός εκ των 10 προφυλακισθέντων για την υπόθεση.

Η εξέταση DNA έχει τροφοδοτήσει ήδη την αστυνομική έρευνα με νέα στοιχεία -αλλά και νέα ερωτηματικά- κι ενώ οι κατηγορούμενοι αλληλοκατηγορούν ανοιχτά ο ένας τον άλλο υπό το βάρος των επικείμενων ποινών για τη δολοφονική επίθεση κατά του νεαρού φοιτητή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ