Άγιος Βαλεντίνος: 3 ημέρες για να μην ξεχάσετε το αμόρε σας!

Φέτος, κάνουμε εμείς τη δουλειά για εσάς με 10 hot προτάσεις δώρων, για κάθε γούστο και προτίμηση , ώστε να περάσετε τον πιο αξέχαστο Άγιο Βαλεντίνο της ζωής σας!

Η αντίστροφη μέτρηση για την πιο ερωτική ημέρα του χρόνου έχει ξεκινήσει! Συγκεκριμένα, έχουν μείνει μόνο 3 μέρες για να προσφέρετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο μια αξέχαστη ερωτική, ρομαντική, ξεχωριστή εμπειρία που δεν θα ξεχάσει ΠΟΤΕ! 

Όπως όλοι γνωρίζουμε, υπάρχουν διάφοροι τύποι ανθρώπων και με τελείως διαφορετικά γούστα και προτιμήσεις. Συγκεκριμένα, μπορεί κάποιος να προτιμά κάτι πιο πρακτικό και κάποιος άλλος κάτι πιο… ρομαντικό. 

Στην πρώτη κατηγορία υπάγονται οι λάτρεις της τεχνολογίας, των ηλεκτρονικών αντικειμένων, όπως ένα ακριβό και κομψό κινητό, ένα ακριβό ρολόι, μια κομψή, όμορφη, μοντέρνα τσάντα, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, άλλα όμορφα κοσμήματα ή ακόμα και… χρήματα! 

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και οι πιο ρομαντικοί, όχι τόσο…πρακτικοί τύποι! Γι’ αυτούς τα καλύτερα δώρα είναι τα σοκολατάκια, λουλουδάκια, καρδούλες, αγκαλίτσες… Στην ίδια κατηγορία είναι και οι λάτρεις των ταξιδιών, οι οποίοι σίγουρα θα εκτιμήσουν και θα σας αγαπήσουν περισσότερο εάν τους δωρίσετε εισιτήρια για ένα ρομαντικό τριήμερο στην Ιταλία και όχι μόνο. Παράλληλα, είναι αυτοί οι άνθρωποι που θα λατρέψουν ένα όμορφο δείπνο σε ένα ακριβό – ή όχι – εστιατόριο. 

Για όλα τα γούστα και προτιμήσεις, εμείς στο emeaGr, σας έχουμε ετοιμάσει την τέλεια λίστα με τα 5 πιο πρακτικά – ελκυστικά δώρα για τον Άγιο Βαλεντίνο και άλλα 5 πιο ρομαντικά που θα ικανοποιήσουν το ταίρι σας και θα περάσετε σίγουρα μαζί τους πολλούς ακόμα…. Βαλεντίνους! 

Για τους πρακτικούς τύπους

#1 HUAWEI: Για εκείνη αλλά και… για εκείνον! 

Φέτος η Huawei πρωταγωνιστεί κυριολεκτικά για τον Άγιο Βαλεντίνο με τις πιο σούπερ προσφορές σε όλα τα πιο σύγχρονα gadget, που προσφέρουν άνεση και τεχνολογική υπεροχή και σίγουρα θα τα λατρέψει το ταίρι σας. 

Εάν θέλετε να εντυπωσιάσετε την σύντροφό σας τότε σίγουρα θα επιλέξετε τα HUAWEI FreeBuds Lipstick, τα πιο κομψά ακουστικά για κάθε γυναίκα, που είναι σύγχρονα αλλά και πρωτότυπα. Βέβαια, μαζί με αυτά θα πάρετε δώρο και το μοναδικό HUAWEI WATCH! 

Από την άλλη πλευρά, για τον σύντροφό σας θα επιλέξετε το HUAWEI WATCH GT 3 Elite, το οποίο είναι εξαιρετικά στυλάτο αλλά και δραστήριο. 

#2 Dell: Με αυτή την οθόνη βλέπετε τα πάντα!

Με τη Dell Monitor 24″ μπορείτε να απολαύσετε εικόνες, βίντεο και casual gaming σε ανάλυση Full HD με την 23,8” οθόνη Dell SE2422H, η οποία διαθέτει εξαιρετικά λεπτές προσόψεις στις τρεις πλευρές και βάση μικρού μεγέθους, απελευθερώνοντας πολύτιμο χώρο στο γραφείο σας! Χαρίστε την τώρα στο αγαπημένο σας πρόσωπο χωρίς δεύτερη σκέψη.

#3 Η αγάπη θέλει δύο… Smartphones ΔΩΡΟ μόνο στη WIND!

Εάν είστε συνδρομητές της WIND, φέτος είναι η… τυχερή σας χρονιά. Η WIND λύνει για ακόμα μια φορά τα χέρια των συνδρομητών της για επιλογή δώρου, προσφέροντας 2 νέα smartphones συνολικής αξίας 680 ευρώ, εντελώς δωρεάν, με κάθε νέα σύνδεση WIND ONE.

#4 Η HUAWEI με σούπερ προσφορές και σε Laptop! 

Άγιος Βαλεντίνος ή μη, ένα καλό, ποιοτικό laptop είναι πάντα ένα καλό δώρο. Πέρα, λοιπόν, από ακουστικά, smartwatches, και άλλα υπερσύγχρονα gadget, το ταίρι σας θα εκτιμήσει σίγουρα ένα από τα πιο κομψά, ελκυστικά laptop. Δεν θα μπορούσαμε να μιλάμε για άλλο από το νέο MateBook D14 με έξυπνες λειτουργίες και κορυφαία χαρακτηριστικά για να αποδίδει στο μάξιμουμ συνεχώς!

Η τιμή του είναι στα 599 ευρώ από 800! 

#5 Σε ένα Apple Watch δεν αντιστέκεται κανείς!

Το νέο Apple Watch SE με οθόνη Retina, προηγμένους αισθητήρες και χαρακτηριστικά που προσέχουν την φυσική κατάσταση και την υγεία σου είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό smartwatch. Είμαστε απόλυτα σίγουροι πως με αυτό το δώρο σίγουρα θα ικανοποιήσετε στο μέγιστο το ταίρι σας! Προλάβετέ το μόνο με 300 ευρώ, από 349 στο Πλαίσιο. 

Για τους πιο ρομαντικούς….

Εδώ αλλάζουν πολύ τα πράγματα και οι προτάσεις δώρων. Υπάρχουν κάποιες ρομαντικές, ξεχωριστές επιλογές για τους πιο ρομαντικούς της παρέας που θα κάνουν τον φετινό Άγιο Βαλεντίνο να ξεχωρίσει. 

#1 Εισιτήρια για 2..

Μία υπέροχη ιδέα για εσάς και το ταίρι σας είναι να κλείσετε εισιτήρια για δύο σε έναν υπέροχο μαγευτικό προορισμό, άκρως ερωτικό και όμορφο στον οποίο θα περάσετε 2 όμορφες μέρες και νύχτες με το αγαπημένο σας πρόσωπο. 

Προορισμούς που σας προτείνουμε είναι το Παρίσι, η Ρώμη και Μαρακές για τα καλύτερα σπα και χαμάμ!

#2 Ο έρωτας περνάει… από το στομάχι! 

Τι καλύτερο, πιο κλασσικό αλλά και πάντα αγαπημένο από ένα όμορφο δείπνο σε ένα ακριβό ή και όχι εστιατόριο; Κλείστε, λοιπόν, τραπέζι σε ένα γνωστό εστιατόριο, με ωραίο φαγητό και ερωτική ατμόσφαιρα, για να απολαύσετε με τον/την αγαπημένο/αγαπημένη σου ένα όμορφο βράδυ. 

#3 Σοκολατάκια, λουλουδάκια και άλλα…

Όπως το διαβάσατε. Όσο γραφικό και συνηθισμένο και να ακούγεται, τα γλυκά, τα λουλούδια και οι σοκολάτες αποτελούν ανέκαθεν μια όμορφη, ελκυστική και γλυκιά κίνηση για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Πρόκειται για τη σίγουρη επιτυχία!

#4 Κάντε…ατμόσφαιρα και αυτοσχεδιάστε!

Μερικές φορές το απλό είναι και το πιο ρομαντικό. Το να ετοιμάσετε μια όμορφη ρομαντική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας, με κεράκια, λουλούδια και ωραίο φωτισμό, αποτελεί από μόνο του μια άκρως ερωτική κίνηση, που σας βοηθά να γιορτάσετε επάξια τον Άγιο Βαλεντίνο και ενθουσιάζει ακόμη και τους πιο δύσκολους χαρακτήρες!

#5 Το καλό κρασί είναι το κλειδί

Από όλα τα παραπάνω δεν θα μπορούσε να λείπει ένα καλό, πεπαλαιωμένο κρασί, με υπέροχο άρωμα και γεύση. Προτιμήστε, λοιπόν, με μεγάλη σιγουριά ένα καλό κρασί και δεν θα χάσετε. Φυσικά, θα το συνοδεύσετε με κάτι νόστιμο και ιδιαίτερο, όπως εκλεπτυσμένα τυριά και άλλα αλλαντικά.

Φέτος, άλλωστε τα σούπερ μάρκετ πρωταγωνιστούν στις πρωτότυπες καμπάνιες, με “αρχηγό” τη Lidl Hellas και την “For you Πίτσα” σε σχήμα καρδιάς αλλά και τα υπέροχα και πεντανόστιμα ντόνατ με γέμιση σε σχήμα καρδιάς. Μπορείτε να τα συνοδεύσετε με το καλό κρασί σας προτείναμε αλλά και με ό, τι άλλο θέλετε! 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ