Γενική αργία σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα

Σε μια προσπάθεια να περιοριστούν οι μετακινήσεις και να αποφευχθούν εικόνες ταλαιπωρίας όπως αυτές που έκαναν την εμφάνισή τους σήμερα.

Το αυτονόητο έγινε πράξη και μετά τις σημερινές εικόνες ταλαιπωρίας για οδηγούς και πεζούς, κηρύσσεται η αυριανή μέρα αργία.

Η απόφαση αυτή ισχύει τόσο για τον δημόσιο, όσο και για τον ιδιωτικό τομέα, ενώ νωρίτερα είχε γίνει γνωστή η ισχυρή σύσταση να εργαστούν με τηλεργασία όσοι εργαζόμενοι δεν είναι απαραίτητο να παραβρεθούν στον εργασιακό τους χώρο.

Η εξέλιξη αυτή ήταν αναμενόμενη αφού αυτή τη στιγμή στους περισσότερους δρόμους της χώρας οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες, ενώ στην Αττική Οδό οι οδηγοί παραμένουν εγκλωβισμένοι για ώρες.

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι σε εξέλιξη είναι ευρεία κινητοποίηση του στρατού και δυνάμεων για την Αττική Οδό και τονίζουν πως η επιχείρηση απεγκλωβισμού γίνεται από έξι σημεία.

«Το μέλημά μας είναι πώς θα βγάλουμε τον κόσμο από την Αττική Οδό», αναφέρουν ενώ στις 20:00 θα κάνει δηλώσεις ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ