ΚΡΙ ΚΡΙ: Πιο κοντά στον ψηφιακό μετασχηματισμό “δια χειρός” WITSIDE

Η WITSIDE, ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο πρόβλεψης προϊόντων της εταιρίας, φέρνοντας της ένα βήμα πιο κοντά στον ψηφιακό μετασχηματισμό, με καινοτόμες ψηφιακές μεθόδους.

Η WITSIDE, μια εταιρία προηγμένων αναλύσεων, και η ομάδα της που απαρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, εξιδεικευμένους στο κομμάτι της τεχνολογίας, κατάφερε να ολοκληρώσει με μεγάλη επιτυχία τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ΚΡΙ- ΚΡΙ, καθώς δημιούργησε ένα έργο πρόβλεψης της ζήτησης των προϊόντων ΚΡΙ-ΚΡΙ.

Σκοπός δεν ήταν απλώς η πρόβλεψη της ζήτησης αυτής. Στόχος ήταν ένας ψηφιακός μετασχηματισμός, ουσιαστικά, της ΚΡΙ – ΚΡΙ ο οποίος επιτεύχθηκε μέσα από την ακριβή πρόβλεψη της ζήτησης των προϊόντων της εταιρίας και τη βελτίωση της παραγωγικότητας των Planners. 

Συγκεκριμένα, με την ισχυρή υποστήριξη των συμβούλων της WITSIDE, η ΚΡΙ-ΚΡΙ κατάφερε να πετύχει ακριβέστερες προβλέψεις συνδυάζοντας δεδομένα πωλήσεων (sell – in και sell – out), δεδομένα προωθητικών ενεργειών, συμβάντα έλλειψης αποθεμάτων, ενδείξεις θερμοκρασίας, κ.α. 

Παράλληλα, πέτυχε, επίσης σημαντική βελτίωση της παραγωγικότητας μέσω της αυτοματοποίησης στη διασύνδεση και το μετασχηματισμό των δεδομένων. Ταυτόχρονα, για την επίτευξη αυτού, επιλέχθηκε το FORECAST PRO, μέλος του οικοσυστήματος λύσεων της WITSIDE.

Πρόκειται, λοιπόν, για μια πολύ σημαντική ψηφιακή εξέλιξη της εταιρίας, μια δράση που οδήγησε στον ψηφιακό μετασχηματισμό της ΚΡΙ-ΚΡΙ και «άνοιξε νέες πόρτες» για νέες ψηφιακές ευκαιρίες.  

Τι ειπώθηκε σχετικά με το νέο έργο πρόβλεψης 

Ο κ. Τριαντάφυλλος Γιόρτσος, Head of Logistics & Supply Chain BI στην ΚΡΙ-ΚΡΙ δήλωσε: « Μέσα από την αγαστή συνεργασία με τους ανθρώπους της WITSIDE θέσαμε γερά θεμέλια για την έξυπνη εφοδιαστική αλυσίδα της ΚΡΙ ΚΡΙ. Η επιτυχία του έργου βασίστηκε στην άμεση κατανόηση των αναγκών, πρακτικές προτάσεις λύσεων προστιθέμενης αξίας και την ορθή εφαρμογή τους με άμεσα αποτελέσματα».

Ο κ. Κωνσταντίνος Παζάλος, Director Innovation & Analytics στη WITSIDE δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους τους οποίους θέσαμε μαζί με την ΚΡΙ-ΚΡΙ. Αυτοί αφορούν στη βελτίωση της ακρίβειας πρόβλεψης και της παραγωγικότητας των εμπλεκόμενων χρηστών στη διαδικασία του planning. Αξιοποιήσαμε στο έπακρο τις δυνατότητες της μηχανικής μάθησης και της στατιστικής για να πετύχουμε το στόχο μας μέσα σε μόλις 2 μήνες από την έναρξη του έργου, κάτι που μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους». 

Ποια είναι όμως η WITSIDE;

Πρόκειται για μια προηγμένη εταιρία αναλύσεων που επικεντρώνεται στην ανάδειξη της αξίας των δεδομένων που γεννιούνται καθημερινά από τις κινήσεις ανθρώπων και μηχανών. Η εταιρία προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πλέγμα υπηρεσιών που καλύπτουν κάθε στιγμή της ζωής των δεδομένων, από τη « γέννηση», τη συλλογή και τον εξευγενισμό τους μέχρι τη χρηστική απεικόνιση, την εξαγωγή υποθέσεων και προβλέψεων και την ανάληψη δράσης. 

Με τη δράση της, έχει συμβάλει στην υλοποίηση καινοτόμων έργων Analytics στον Τραπεζικό & Ασφαλιστικό χώρο, το Λιανικό Εμπόριο, τη Βιομηχανία, τις Υπηρεσίες. Οι λύσεις της έχουν βοηθήσει πολλούς επαγγελματίες να απαλλαγούν από μονότονες εργασίες και να εστιάσουν τη δράση τους σε πιο δημιουργικό ρόλο.

Παράλληλα, τους εμπιστεύονται περισσότερες από 350 επιχειρήσεις. Η συστηματική δουλειά έχει ορίσει τη WITSIDE ως έναν από τους ηγέτες στα Analytics στην Ελλάδα, τα Δυτικά Βαλκάνια, την Κύπρο και τη Μάλτα. 

Καθημερινός στόχος είναι η επέκταση των υπηρεσιών, προσφέροντας νέες δυνατότητες σε συνεργάτες. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ