Έρχεται το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting στην Αθήνα – Αυτές είναι οι ημερομηνίες

Η BoatsAdvisor Hub&Events και η Trinity Εvents, διοργανώνουν στην Αθήνα το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens, από τις 25 έως 26 Φεβρουαρίου 2022.

Δύο δυναμικές, καινοτόμες εταιρείες του χώρου, η BoatsAdvisor Hub&Events και η Trinity Εvents, διοργανώνουν από κοινού, στην Αθήνα, το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens από 25 έως 26 Φεβρουαρίου 2022. Ένα συνέδριο που δίνει έμφαση στο να αποτελέσει το εργαλείο συσπείρωσης του κλάδου του Yachting.

Στοχεύει στην καινοτομία, την ενημέρωση και την εκπαίδευση, αναδεικνύοντας και υποστηρίζοντας την αναπτυξιακή πορεία της βιομηχανίας αυτής. Tο συνέδριο τελείται υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, του υπουργείου Ναυτιλίας, της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων.

Σκοπός του συγκεκριμένου συνεδρίου είναι η ανάδειξη του yachting της χώρας, η διασύνδεση και επιμόρφωση των επαγγελματιών του κλάδου, με στόχο την κοινή αντιμετώπιση θεμάτων που το αφορούν.

«Με την συμμετοχή εξεχουσών προσωπικοτήτων του yachting, εταιρειών ναύλωσης, ιδιοκτητών σκαφών αναψυχής, μαρινών, εταιρειών διαχείρισης μαρινών, εταιρειών παρεχόμενων υπηρεσιών υποστήριξης σκαφών, κατασκευαστριών εταιρειών σκαφών, brokers, λοιπών επαγγελματιών του κλάδου και premium brands παγκόσμιου βεληνεκούς, στοχεύουμε στην συναίνεση και σε ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο αύριο για το ελληνικό yachting» δηλώνουν η κυρία Καλλιόπη Ευσταθίου, διευθύνων σύμβουλος των Trinity Events και Τrinity Τravel και ο Αναστάσιος Κωνσταντάρος διευθύνων σύμβουλος της BoatsAdvisor Hub&Events.