TFI Markets: Διευρύνει τη λειτουργία της με νέες ευκαιρίες στην ελληνική αγορά

Την επέκταση της στην Ελλάδα ανακοίνωσε η TFI Markets μετά από 20 και πλέον χρόνια πετυχημένης πορείας στην κυπριακή αγορά.

Την επέκταση της στην Ελλάδα ανακοίνωσε η TFI Markets μετά από 20 και πλέον χρόνια πετυχημένης πορείας στην κυπριακή αγορά. Όπως επεσήμανε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Χάρης Χαριλάου η TFI Markets έρχεται στην Ελλάδα με μότο «ThinkOutsideTheBank» για να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο και ανταγωνιστικό προϊόν στον τομέα των εμβασμάτων και πληρωμών με ταυτόχρονη μετατροπή συναλλάγματος, καθώς και σε χρηματοοικονομικά προϊόντα μείωσης του συναλλαγματικού κινδύνου. Επεσήμανε επίσης ότι η εταιρία πιστεύει στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και των επιχειρήσεων και δίνει μεγάλη έμφαση στην επέκταση της στην Ελλάδα, που θα αποτελέσει και την γέφυρα επέκτασης και σε νέες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αναφερόμενος στις προκλήσεις που έφερε η πανδημία επισήμανε ότι η δύσκολη περίοδος αλλά και η εμπειρία της πανδημίας οδήγησε τις επιχειρήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο να προσαρμοστούν σε ένα νέο ψηφιακό κόσμο, όπου η βιομηχανία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών δεν αποτελεί εξαίρεση. Η ψηφιακή επανάσταση έχει μεταμορφώσει τον τρόπο πρόσβασης των χρηστών σε χρηματοοικονομικά προϊόντα και υπηρεσίες, πρόσθεσε

Σχετικά με την ελληνική αγορά, ο κ. Χαριλάου σημείωσε επίσης ότι η εταιρεία σκοπεύει να εισάγει διαρκώς νέες τεχνολογικές λύσεις, ώστε να υπάρξει θετικό αποτύπωμα και στους πελάτες αλλά και στην ελληνική οικονομία. Η TFI Markets όπως ανέφερε αλλάζει ουσιωδώς την καθημερινότητα των πελατών της, πραγματοποιώντας συναλλαγές σε πάνω από 20 νομίσματα και σε περισσότερες από 150 χώρες, με ασφάλεια, ταχύτητα και διαφάνεια. Πολυεθνικοί όμιλοι εταιρειών με συναλλαγματικές σχέσεις στο εξωτερικό, αλλά και ιδιώτες ή μικρότερες εγχώριες επιχειρήσεις εμπιστεύονται την TFI Markets κι εξοικονομούν καθημερινά, ενώ παράλληλα επωφελούνται από τις υπηρεσίες διαχείρισης συναλλαγματικού ρίσκου και τις Λύσεις API.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ