Medis Media: Σε τροχιά ανάπτυξης με νέα χρηματοδότηση και επέκταση δραστηριοτήτων στις ΗΠΑ

Το πρώτο τρίμηνο του 2022, η Medis Media ιδρύει ένα νέο υποκατάστημα στη Silicon Valley.

Με νέα χρηματοδότηση και βραβεία καινοτομίας, η νεοφυής (startup) εταιρεία Medis Media δυναμικά επεκτείνει τις δραστηριότητές της στις ΗΠΑ, μετά την πανδημία.

Η Medis Media είναι η καινοτόμος εταιρεία πίσω από την πολυβραβευμένη πλατφόρμα ιατρικής εκπαίδευσης και τεχνολογίας 3D Organon. Η 3D Organon στοχεύει στην ταχύτερη και καινοτόμο διδασκαλία της ιατρικής ανατομίας, μέσα από συσκευές εικονικής πραγματικότητας (VR), desktop, tablet και mobile.

Η 3D Organon είναι το πιο προηγμένο πρόγραμμα ανατομίας εικονικής πραγματικότητας (VR) ανά τον κόσμο και έχει στόχο την εκπαίδευση φοιτητών και επαγγελματιών υγείας. Η Medis Media είναι εταιρεία με βάση της την Αυστραλία, έχει ιδρυθεί από Έλληνες ακαδημαϊκούς στον χώρο της ιατρικής ανατομίας και εκπαίδευσης και διαθέτει υποκατάστημα στην Αθήνα.

Το πρώτο τρίμηνο του 2022, η Medis Media θα επεκτείνει τις δραστηριότητές της στις ΗΠΑ, ιδρύοντας ένα νέο υποκατάστημα στη Silicon Valley της Καλιφόρνια, το κορυφαίο hub για τις Startup εταιρείες και τις εταιρείες τεχνολογίας, όπως η Google, η Apple, το Facebook, η Tesla Motors και πολλές άλλες.

Το 2019 η Medis Media έλαβε χρηματοδότηση από μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας την HTC Corporation, για να αναπτύξει περαιτέρω την τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας (VR) στην πλατφόρμα 3D Organon.

Το τρίτο τρίμηνο του 2021, η Medis Media εξασφάλισε μια επιπλέον χρηματοδότηση από τη VIA Technologies, τον παγκόσμιο ηγέτη στη σύνδεση των επιχειρήσεων με την προηγμένη τεχνολογία AI, IoT και computer vision technology.

Η 3D Organon έχει αξιοσημείωτη παρουσία σε ιατρικά συνέδρια σε όλο τον κόσμο, ενώ από το 2017 λαμβάνει συνεχώς διεθνείς διακρίσεις για την καινοτομία που φέρνει στον τομέα της ιατρικής εκπαίδευσης και τεχνολογίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ