Κωτσόβολος: «Τεχνολογία χωρίς Εμπόδια» για την Παγκόσμια Ημέρα Εμπειρίας Πελάτη

Στα άτομα με κινητική αναπηρία αφιερωμένη η πρωτοβουλία της διαδικτυακής συνάντησης.

Η Κωτσόβολος, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εμπειρίας Πελάτη, την Τρίτη 5 Οκτωβρίου, πραγματοποίησε  μία μεγάλη διαδικτυακή συνάντηση, με σκοπό να αφιερώσει την ημέρα αυτή στα άτομα με κινητική αναπηρία, παρουσιάζοντας τα ευρήματα μίας έρευνας σχετικά με την αγοραστική τους εμπειρία.

Η πρωτοβουλία της Κωτσόβολος, υπό την αιγίδα των Ε.Σ.Α.μεΑ, Ε.Σ.Ε.Ε. και Σ.Ε.Λ.Π.Ε., υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Τεχνολογία χωρίς Εμπόδια» που στόχο έχει να προσφέρει ίση πρόσβαση στην τεχνολογία, σε όλους τους ανθρώπους, για μία καλύτερη ζωή. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργήθηκε με τη συμβολή της εταιρείας ερευνών ΜRB και την επιστημονική υποστήριξη του Ινστιτούτου της ΕΣΑμεΑ, (ΙΝ-ΕΣΑμεΑ),  με σκοπό την ευαισθητοποίηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην αγοραστική τους εμπειρία τα άτομα με αναπηρία και για το πόσο σημαντικό είναι, να είναι ευχάριστη, χωρίς περιορισμούς και εμπόδια.

Τη διαδικτυακή συνάντηση παρακολούθησαν τα μέλη των Ε.Σ.Ε.Ε, Σ.Ε.Λ.Π.Ε, τραπεζικές και ασφαλιστικές εταιρείες, δημοσιογράφοι, αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι της Κωτσόβολος.

Τον συντονισμό των ομιλιών της ψηφιακής συνάντησης, ανέλαβε η Μαρία Καλλέργη, Customer Experience Manager της Κωτσόβολος– Dixons South East Europe, ενώ ομιλητές ήταν: ο Ιωάννης Βασιλάκος, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κωτσόβολος – Dixons South East Europe, ο Βασίλειος Κούτσιανος,  Γ. Γραμματέας της ΕΣΑμεΑ, Μέλος Δ.Σ. ΙΝ-ΕΣΑμεΑ, ο Γιώργος Καρανίκας, Πρόεδρος Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, ο Αντώνης Μακρής, Πρόεδρος Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος, ο Δημήτρης Μαύρος, Πρόεδρος MRB ο οποίος παρουσίασε αναλυτικά τα αποτελέσματα της έρευνας και ο Πάνος Τριανταφύλλου, Παραολυμπιονίκης Ξιφασκίας, με τον οποίο ολοκληρώθηκαν και οι ομιλίες της συνάντησης. Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικτυακής συνάντησης, υπήρχε ταυτόχρονη διερμηνεία στη Νοηματική. Άμεσα η Κωτσόβολος θα μοιραστεί στην επίσημη ιστοσελίδα της τα αποτελέσματα της έρευνας, στο πλαίσιο του προγράμματος «Τεχνολογία χωρίς Εμπόδια».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ