Διέγραψαν από την Κ.Ο. της Ν.Δ τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο

Το έντονο επεισόδιο στη Βουλή ανάμεσα στον, ανεξάρτητο πλέον, βουλευτή της Α’ Αθηνών και τον Θανάση Παφίλη του ΚΚΕ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι

Με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε ο βουλευτής Α’ Αθήνας Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Το έντονο φραστικό επεισόδιο που είχε προηγηθεί στη Βουλή ανάμεσα στον, ανεξάρτητο πλέον, βουλευτή και τον Θανάση Παφίλη του ΚΚΕ  αλλά και η εντονότατη αντίδραση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ο κύριος Μπογδάνος από το βήμα της βουλής δήλωσε ότι: ” Οι Κομμουνιστές είναι χειρότεροι από τους Τούρκους”, προκαλώντας την αντίδραση τόσο του  Θανάση Παφίλη, όσο και του Υπουργού των Εξωτερικών. Τα όσα έλαβαν χώρα στο κοινοβούλιο ταξίδεψαν μέχρι την Σλοβενία όπου βρίσκεται ο Πρωθυπουργός το γραφείο τύπου του οποίου γνωστοποίησε την απόφαση του να διαγραφεί από τις τάξεις της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας ο βουλευτής της Α’ Αθήνας.

Επιπλέον πηγές από το κυβερνητικό ρεπορτάζ ξεκαθάρισαν ότι για τον Πρωθυπουργό τα ζητήματα αρχής είναι αδιαπραγμάτευτα, υπενθυμίζοντας ότι προ ολίγου καιρού είχε φτάσει προς πάσα κατεύθυνση η προειδοποίηση ότι συμπεριφορές σαν και αυτήν δεν θα γίνουν ανεκτές στο μέλλον. Η κίτρινη κάρτα ο οποία είχε δοθεί στον βουλευτή Μπογδάνο για το προηγούμενο ατόπημα του(είχε δημοσιεύσει τα στοιχεία  μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας )διπλασιάστηκε, έγινε κόκκινη οπότε πλέον περνάει στον πάγκο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ