LEROY MERLIN: Λύσεις ανακαίνισης και ανανέωσης του σπιτιού στο επίκεντρο για τον Οκτώβριο

Η LEROY MERLIN δραστηριοποιείται στη χώρα μας από το 2005 και είναι μέλος ενός τεράστιου δικτύου 26 επιχειρήσεων με  900 σημεία πώλησης σε 13 χώρες του γαλλικού Ομίλου Adeo.

Για ολόκληρο τον Οκτώβριο, η LEROY MERLIN συνεχίζει τις προσφορές της με ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για όλους τους χώρους της κατοικίας.

Δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές να εκμεταλλευτούν τις προσφορές που αφορούν τις εργασίες του χειμώνα, καθώς στα ηλεκτρικά εργαλεία χειρός οι εκπτώσεις φτάνουν έως το 30%, ενώ για να ανανεώσει κανείς τις μπαταρίες της κουζίνας και του μπάνιου, η έκπτωση ανέρχεται στο 20%.

Η φθινοπωρινή ανανέωση του σπιτιού απαιτεί τις καλύτερες και πιο οικονομικές λύσεις. Για μια αλλαγή στο φωτισμό του σπιτιού, η LEROY MERLIN προσφέρει όλα τα κρεμαστά φωτιστικά με έκπτωση ύψους 30%, ενώ για όποιον θέλει να δώσει στο χώρο του μια νότα ζεστασιάς, θα βρει όλα τα πατώματα laminate έως μείον 30%.

Η LEROY MERLIN προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση, την ανανέωση, την επισκευή, τη διακόσμηση και τη διαρρύθμιση της κατοικίας. Μέσω των εξειδικευμένων καταστημάτων της και του eshop της, παρέχει μεγάλη γκάμα ερασιτεχνικών ή επαγγελματικών λύσεων που καλύπτουν οικοδομικές, μονωτικές, επισκευαστικές, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες, φωτισμό, ασφάλεια, διακόσμηση, θέρμανση, κηπουρική, projects ανακαίνισης μπάνιου, δαπέδων και κουζίνας και πολλές ακόμη λύσεις εξυπηρετώντας όλους όσοι επιθυμούν να δημιουργήσουν μια ομορφότερη και πιο άνετη κατοικία. 

Χάρη στην ευρεία γκάμα προϊόντων, στις ανταγωνιστικές τιμές, στην τεχνογνωσία της και στις εξειδικευμένες γνώσεις των ανθρώπων της, προσφέρει πάντα ολοκληρωμένες λύσεις από την επιλογή των προϊόντων ως και στην εγκατάστασή τους, ενώ έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του ειδικού στην ανακαίνιση και βελτίωση της κατοικίας, φιλοξενώντας κάτω από την ίδια στέγη 14 διαφορετικά τμήματα, σύμφωνα με την εταιρεία.

Σε ό,τι αφορά την εταιρική κοινωνική ευθύνη, τα τελευταία χρόνια η LEROY MERLIN υλοποιεί ένα ευρύ φάσμα ενεργειών με έμφαση στην υποστήριξη της κοινωνίας, επιστρατεύοντας τις δυνάμεις της «#giakalo» με πολλαπλές δράσεις σε έξι τομείς: Περιβάλλον, Παιδί, Κοινωνία, Μέλλον, Ομάδα, Υγεία.

Η LEROY MERLIN δραστηριοποιείται στη χώρα μας από το 2005 και είναι μέλος ενός τεράστιου δικτύου 26 επιχειρήσεων με  900 σημεία πώλησης σε 13 χώρες του γαλλικού Ομίλου Adeο που κατέχει την 1η θέση στην Ευρώπη και την 3η παγκοσμίως στην αγορά της βελτίωσης της κατοικίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ