Οι Άγριες Μέλισσες, Η Γη της Ελιάς, Ο Σασμός και το GNTM από απόψε θα κονταροχτυπιούνται στο prime time

Αρχίζει και επισήμως ο πόλεμος του τηλεκοντρόλ

Το τελευταίο κομμάτι του παζλ που έλειπε για να ξεκινήσει για τα καλά ο αγώνας για την κατάκτηση του prime time θα μπει στην θέση του σήμερα.

Σήμερα το βράδυ στις 22:00 ο Ant1 σπάει το ρόδι και προβάλλει το πρώτο πολυαναμενόμενο επεισόδιο από το γ’ κύκλο των άγριων μελισσών. Οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς βρίσκονται ήδη σε κατάσταση αντίστροφης μέτρησης, έχουν φτιάξει ατμόσφαιρα για το πως θα το παρακολουθήσουν ενώ οι απέναντι, του Ant1, τηλεοπτικοί σταθμοί περιμένουν να δουν γενικώς τις αντιδράσεις του τηλεοπτικού κοινού για να κάνουν το πρώτο τους ταμείο. 

Αν πέρυσι για τις Άγριες Μέλισσες η πρωτιά ήταν ένας υγιεινός περίπατος φέτος η κατάκτηση της δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. To Mega με την “Γη της Ελιάς” και το ο Alpha με τον “Σασμό” έχουν παγιωμένο ένα εξαιρετικό 25% τηλεθέασης ενώ και το Star χτυπάει κόκκινο ειδικά στα νεανικά κοινά με το reality μόδας GNTM.

Ωστόσο οι Μέλισσες έχουν παρακαταθήκη μεγάλης αγάπης και αποδοχής δύο χρόνια τώρα, η σεναριακή πλοκή τους αρέσει πολύ στο πιο παραδοσιακό κοινό ειδικότερα ενώ στο φετινό τρίτο κύκλο  ενισχύονται  και από νέες ιστορίες και  από  αξιολογότατους ηθοποιούς σε νέους ρόλους  όπως ο Νίκος Κουρής, ο Αιμίλιος Χειλάκης, η Μαρία Καλλιμάνη, η Μαρκέλα Γιαννάτου, ο Κώστας Φιλιππόγλου. Επιπλέον, ύψιστης, κατά τη γνώμη μας, σημασίας είναι το γεγονός  η σειρά θα αγγίξει  και το ευαίσθητο ιστορικό πλαίσιο της 7ετίας των συνταγματαρχών που έτσι κι’ αλλιώς διεγείρει τον συναισθηματικό μας κόσμο.

Τι θα γίνει λοιπόν από σήμερα το βράδυ στο prime time; Το άρξατε πυρ του τηλεκοντρόλ. Τα αποτελέσματα τα περιμένουμε όλοι με αγωνία και ενδιαφέρον. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ