ekiosky’s: Το mini market άμεσα και με δωρεάν παράδοση στην πόρτα σου!

Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του ekiosky’s οι χρήστες μπορούν να παραγγείλουν και να παραλάβουν από καφέ, είδη περιπτέρου, παγωτά και μπίρες μέχρι βασικά είδη διατροφής, καθαριστικά και προϊόντα προσωπικής περιποίησης.

Το ekiosky’s είναι η πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα στην Ελλάδα που εν μέσω πανδημίας κατάφερε να παραδίδει χιλιάδες προϊόντα την ίδια μέρα και μέσα σε λίγη ώρα. 

Το ekiosky’s λανσαρίστηκε το Μάρτιο του 2020 από τον όμιλο Μούχαλη, με στόχο να εξυπηρετήσει τις μικρές και μεγάλες καθημερινές ανάγκες, τα ψώνια της τελευταίας στιγμής, τις αυθόρμητες επιθυμίες των καταναλωτών, άμεσα όπου κι αν βρίσκονται, από το κινητό ή και τον υπολογιστή τους.  

Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του ekiosky’s οι χρήστες μπορούν να παραγγείλουν και να παραλάβουν από καφέ, είδη περιπτέρου, παγωτά και μπίρες μέχρι βασικά είδη διατροφής, καθαριστικά και προϊόντα προσωπικής περιποίησης και μάλιστα σε ώρες και ημέρες που τα φυσικά καταστήματα είναι κλειστά. Πρόκειται για την πρώτη και μεγαλύτερη πλατφόρμα με προϊόντα Mini market στην Ελλάδα 

Δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει μια υπαρκτή ανάγκη από τον όμιλο Μούχαλη, που αφουγκράζεται πάντα το περιβάλλον και βρίσκεται δίπλα στους καταναλωτές μέσα από το δίκτυο φυσικών καταστημάτων Kiosky’s convenience stores και τα περίπτερα με τη σήμανση Kiosky’s. Μετά από μια επιτυχημένη πορεία ενός έτους στην ελληνική αγορά, η ομάδα του ekiosky’s ανέπτυξε το νέο ekiosky’s app, το οποίο από το Μάιο του 2021 είναι διαθέσιμο για όλα τα λειτουργικά συστήματα: στο App store για iOS, στο Play για Android και στο AppGallery για Huawei.  

Η εφαρμογή προσφέρει την καλύτερη εμπειρία παραγγελίας. Πλέον οι χρήστες με ένα «ταπ» στο κινητό ή το τάμπλετ τους, μπορούν να μπουν στην πλατφόρμα του ekiosky’s και να παραγγείλουν εύκολα και ακόμα πιο γρήγορα τα προϊόντα που επιθυμούν. Παράλληλα με την καλύτερη πλοήγηση, το ekiosky’s app προσφέρει επιπλέον λειτουργίες, όπως η ανάκληση των προηγούμενων παραγγελιών και η ακόμα πιο εύκολη προσθήκη πολλαπλών προϊόντων. Τα νέα και οι δραστηριότητες του ekiosky’s δεν σταματούν εδώ.  

Αναπτύσσει συνεχώς τη βάση του και επεκτείνεται σε καινούργιες αγορές, καθώς από το Σεπτέμβριο του 2021 λειτουργεί και στην Πάτρα, ενώ ενισχύει την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη εξυπηρετώντας πλέον ολόκληρη την πόλη. Ταυτόχρονα, διευρύνει την γκάμα του και προσφέρει λύσεις σε ακόμα περισσότερες καθημερινές ανάγκες των πελατών του, διαθέτοντας πάνω από 2.000 προϊόντα και 200 προϊοντικές προσφορές κάθε μήνα.  

Το ekiosky’s εξυπηρετεί καθημερινά από Δευτέρα έως Κυριακή από τις 8:30 το πρωί έως τις 10:30 το βράδυ 365 ημέρες το χρόνο, μέσα από το www.ekioskys.gr ή μέσω του ekiosky’s app. Προσφέρει άμεση και δωρεάν παράδοση, με ελάχιστη παραγγελία 5 ευρώ. Ekiosky’s, ο από μηχανάκι θεός που σε σώζει! 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ