Στο Περίπτερο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην 85η ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Παρών στην επίσκεψη και ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς

Το Περίπτερο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στην 85η ΔΕΘ, επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.  Εκεί τον υποδέχθηκαν ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς, ο Επίτροπος  αρμόδιος για την Απασχόληση και τα Κοινωνικά Δικαιώματα Νικόλα Σμιτ, ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελος Τουρνάς.

Οι κύριοι Σχοινάς και  Σμίτ ενημέρωσαν τον Πρωθυπουργό για το Πρόγραμμα ανάκαμψης και του έδειξαν σχετικούς πίνακες που είχαν αναρτηθεί σε ταμπλό. Στο πρώτο ταμπλό υπήρχαν φωτογραφίες με ελικόπτερα που χρησιμοποιούνται κατά τις επεμβάσεις σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών και μόλις τα είδε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε ότι αυτά τα γνωρίζει πολύ καλά ο νεοεισερχόμενος στην κυβέρνηση του υπουργός Χρήστος  Στυλιανίδης, αφού ως αρμόδιος Επίτροπος σχεδίασε το ευρωπαϊκό σύστημα πολιτικής προστασίας.

Ο Επίτροπος Νίκολα Σμίτ έδωσε τα εύσημα του στον Πρωθυπουργό για τα ελληνικά προγράμματα, σημειώνοντας είναι από τα καλύτερα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ