Δωρεά στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό από τον Κάρολο, πρίγκιπα της Ουαλίας

Ευχαριστήρια και ευγνωμοσύνη από την ελληνική πλευρά

Γνωστός υποστηρικτής του βρετανικού Ερυθρού Σταυρού ο Κάρολος, πρίγκιπας της Ουαλίας, απέστειλε δωρεά στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό προκειμένου να ενισχύσει την τεράστια προσπάθειά του για την υποστήριξη των πολιτών που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές στον  ελλαδικό χώρο.

Σχολιάζοντας τη δωρεά του πρίγκιπα, που διακρίνεται για φιλελληνικά αισθήματα του, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αντώνιος Αυγερινός δήλωσε χαρακτηριστικά: "Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες για την ευγενική αυτή δωρεά. Σημαίνει πολλά τόσο για τους αφοσιωμένους εθελοντές και το προσωπικό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού όσο και για τον λαό της Ελλάδας, τον οποίο και βοηθάμε. Δουλεύουμε σκληρά για να στηρίξουμε τους πληγέντες αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, καθώς οι πυρκαγιές επηρέασαν πάνω από 70.000 συμπολίτες μας».

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός επιπροσθέτως άνοιξε λογαριασμό στην Eurobank  έτσι ώστε όποιος το επιθυμεί μπορεί να συνείσφερε καταθέτοντας κάποιο ποσόν και γράφοντας ως αιτιολογία την λέξη πυρκαγιές.

Τράπεζα: EUROBANK

Δικαιούχος: Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

Αρ. Λογ/σμού: 0026.0240.30.0201205013

IBAN: GR2602602400000300201205013

Αιτιολογία: «Πυρκαγιές»