Προβλήματα με το δίκτυο της COSMOTE σε πολλές περιοχές – Τι απαντά η εταιρεία

Πελάτες της COSMOTE από όλη την Ελλάδα έχουν σπεύσει στα Social Media για να παραπονεθούν για το πρόβλημα.

Σοβαρά προβλήματα στο δίκτυο της COSMOTE παρατηρούνται από χθες το απόγευμα μέχρι και σήμερα. Πληθώρα χρηστών αναφέρουν ότι δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν κλήσεις αλλά ούτε και να συνδεθούν στο διαδίκτυο μέσω δεδομένων, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που έλαβαν ειδοποίηση για πρόβλημα στην κάρτα SIM τους, χωρίς να υπάρχει κάποιο τέτοιο θέμα.

Πελάτες της COSMOTE από όλη την Ελλάδα έχουν σπεύσει στα Social Media για να παραπονεθούν για το πρόβλημα, ενώ η εταιρεία απαντά σε αρκετούς εξ αυτών κάνοντας λόγο για «περιστασιακή αδυναμία κλήσεων», σε «ορισμένες περιπτώσεις». Παράλληλα, ενώ νωρίτερα σήμερα είχε δηλώσει ότι το πρόβλημα αποκαταστάθηκε, νέα ανάρτησή της (12:19 μ.μ.) ενημερώνει τους χρήστες ότι «εργάζεται για την άμεσα αποκατάστασή» του.

Τελευταία ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει τα εξής:  “Η COSMOTE ενημερώνει ότι χθες αργά το απόγευμα παρουσιάστηκε αδυναμία πραγματοποίησης κλήσεων σε πελάτες κινητής. Υλοποιήθηκε άμεσα αναδρομολόγηση, με την οποία επιλύθηκε το μεγαλύτερο μέρος του προβλήματος. Μέρος των πελατών κινητής εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν αδυναμία πρόσβασης στο δίκτυο 4G. Οι τεχνικοί μας εργάζονται για την οριστική επίλυση του θέματος. Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε θερμά για την κατανόησή σας”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ