Η Cloud Nine συνεργάζεται με την αμερικανική ZEP, ηγέτιδα εταιρεία στον ειδικό καθαρισμό

Από το 1937 η εταιρεία ZEP παράγει μια πλήρη γκάμα καινοτόμων χημικών προϊόντων υψηλής ποιότητας με μοναδικές συνθέσεις. Εδώ και ένα έτος δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα μέσω της Cloud Nine.

Για περισσότερο από 8 δεκαετίες το όνομα της ZEP είναι συνυφασμένο με την ποιότητα και την καινοτομία στον κλάδο των προϊόντων καθαρισμού, συντήρησης και απολύμανσης για επαγγελματικούς χώρους, οικίες, αυτοκίνητα αλλά και την βιομηχανία. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας της, ο προϊοντικός κατάλογος της ΖΕΡ διακρίνεται από επώνυμα εμπορικά brands, ενώ σε συνεργασία με ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών έχει αναπτύξει σειρές προϊόντων οι οποίες εμπιστεύονται επαγγελματίες και καταναλωτές έως και σήμερα.

Με βασικό σύνθημα “We get the job done right the first time” η εταιρεία, ξεκινώντας από την Atlanta των ΗΠΑ, έχει επεκτείνει την παρουσία της και στη Γηραιά Ήπειρο, και συγκεκριμένα στις αγορές της Ιταλίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ολλανδίας σημειώνοντας σημαντική επιτυχία στις αντίστοιχες αγορές με έμφαση στην βιωσιμότητα και την πράσινη ανάκαμψη. Η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητα εργοστάσια και εξειδικευμένα εργαστήρια ενώ για τις “πράσινες” δράσεις της έχει λάβει σειρά διακρίσεων από διεθνείς οργανισμούς όπως ο NSF και η ECOLABEL της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ έχει λάβει και πολυάριθμες πιστοποιήσεις ISO.

Η ZEP, από την περσινή χρονιά, δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά μέσω της Cloud Nine, της αποκλειστικής αντιπροσώπου της εταιρείας σε Ελλάδα και Κύπρο, η οποία έχει αναλάβει την εισαγωγή και διανομή των ποιοτικών προϊόντων της πολυεθνικής εταιρείας στην εγχώρια αγορά.

Η Cloud Nine ιδρύθηκε το 2020 από μία δυναμική ομάδα στελεχών με έντονη προϋπηρεσία στον χώρο των πωλήσεων και της ανάπτυξης δικτύων, ενώ γρήγορα εντάχθηκε στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της ZEP, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις μάρκες AFCO, THONHAUSER, Black Magic, Blue Coral, Country Vet, De. Solv.I, Enforcer, Misty, Mykal, Niagara, Original Bike Spirits, Rexodan, RainX, TimeMist, Armor All Professional.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ