Τι μπορείτε να δείτε το τριήμερο στο Netflix

Ο κατάλληλος μήνας για όσους θέλουν να ηρεμήσουν στο σπίτι και να απολαύσουν μία ταινία ή σειρά από την πληθώρα των νέων κυκλοφοριών.

Ο Ιούνιος ξεκίνησε δυναμικά στο Netflix με πολλές νέες κυκλοφορίες, που μας ταξιδεύουν σε παραμυθένιους κόσμους, στις γειτονιές των γκάνγκστερ, αλλά και μας δείχνουν πώς είναι να ζεις σαν ένας επιχειρηματίας. Οι επιλογές είναι αμέτρητες, γι’ αυτό και είναι απαραίτητο να αναφερθούμε στις τοπ 10 που θα σας κάνουν παρέα αυτό το τριήμερο.

Top 10 νέες κυκλοφορίες στο Netflix

1. Interstellar

Η ταινία που έχει αφήσει “εποχή” ήρθε στο Netflix και ο καθένας μπορεί να την απολαύσει οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Φημισμένη για τα εφέ της, είναι σίγουρο ότι θα νιώσετε ότι είστε στο διάστημα αναζητώντας έναν κατοικήσιμο πλανήτη, μαζί με την ομάδα αυτή των αστροναυτών.

2. Good Boys 

Θυμάσαι το πρώτο σου φιλί; Τα τρία αγόρια ήρθαν για να μας θυμίσουν με τον πιο αστείο τρόπο τις εμπειρίες των εφηβικών μας χρόνων.

3. In Fear

Οι συναυλίες άνοιξαν και πολλοί νέοι διανύουν χιλιόμετρα για να τις παρακολουθήσουν. Τι γίνεται, όμως, όταν το ταξίδι μετατρέπεται σε ταινία τρόμου; Το νέο βρετανικό θρίλερ κυκλοφόρησε στις 9 Ιουνίου και δεν θα έλειπε από την λίστα.

4. Selva Tragica

Η ζούγκλα κρύβει πολλά μυστικά και όλα μπορεί να τα ξέρει μία γυναίκα. Η μεταφυσική Selva Tragica μας σαγηνεύει με προορισμό τον κόσμο της μαγείας.

5. Jagame Thandhiram (Ο κόσμος είναι ζόρικος)

Στην ζωή ενός γκάνγκστερ πάντα υπάρχουν διλήμματα. Η “ολόφρεσκια” ταινία του Ιουνίου ανεβάζει την αγωνία και μας δείχνει τις περιπέτειες του Σουρουλί.

6. Fatherhood

Μία ταινία που κυκλοφόρησε χθες, 18 Ιουνίου, και έχει την ικανότητα να συγκινήσει τον καθένα.

7. StartUp

Οι επιχειρηματίες μπορούν να κάνουν εγκλήματα και να κερδίζουν. Τον τρόπο μας δείχνει η συμμορία στο Μαϊάμι σε τρεις κύκλους.

8. Sweet Tooth

Ο μαγικός κόσμος ενός μικρού αγοριού-ελαφιού ξεδιπλώνεται στο Netflix. Κατάλληλο για τους μικρούς μας φίλους.

9. Workin’ Moms (Εργαζόμενες Μητέρες)

Η κατάλληλη σειρά για binge-wathcing και πολύ γέλιο μόλις κυκλοφόρησε για 5η σεζόν.

10. Human

Τέλος, είναι αναγκαίο να αναφερθούμε σε ένα από τα ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ-σειρές (docuseries) του Netflix. Το Human μας κάνει να γνωρίσουμε καλύτερα το εσωτερικό του ανθρώπινου οργανισμού αμέσως από τα πρώτα έξι επεισόδια του πρώτου κύκλου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ