Σειρά νέων προϊόντων και συνεργασιών παρουσίασε η Emirates στην Arabian Travel Market 2021

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της μεγαλύτερης εκδήλωσης της ταξιδιωτικής βιομηχανίας παγκοσμίως βρέθηκε η αεροπορική εταιρεία, ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της Emirates στην Arabian Travel Market 2021, τη μεγαλύτερη εκδήλωση της ταξιδιωτικής βιομηχανίας παγκοσμίως, που έλαβε χώρα με φυσική παρουσία από την έναρξη της πανδημίας. Ακολουθώντας αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, η Emirates μπόρεσε να καλωσορίσει με ασφάλεια περισσότερους από 3.000 εκπροσώπους και συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 16-19 Μαΐου.  

Στο επίκεντρο της φετινής έκθεσης προϊόντων βρέθηκε η Premium Economy Θέση της Emirates. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να απολαύσουν το περιβάλλον της νέας κατηγορίας θέσης της αεροπορικής εταιρείας. Επιπλέον, στο περίπτερο της Emirates παρουσιάστηκε η πρώτη Θέση του Boeing 777-300ER που προσφέρει πλήρως κλειστές ιδιωτικές σουίτες, τα κάθισμα της Διακεκριμένης Θέσης του Boeing 777, το πρόσφατα ανανεωμένο σαλόνι του A380, μαζί με άλλα εμβληματικά προϊόντα όπως το First Class Shower Spa και η τελευταία έκδοση των Οικονομικών Θέσεων με ανανεωμένη παλέτα χρωμάτων και μοτίβα εμπνευσμένα από το δέντρο Ghaf. 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό βίντεο εδώ. 

Επιπροσθέτως, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η Emirates επιβεβαίωσε τη δέσμευσή της για στενή συνεργασία με εταιρείες και προμηθευτές με στόχο να υποστηρίξει την ανάκαμψη της ταξιδιωτικής βιομηχανία. Η κορυφαία αεροπορική εταιρεία υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με την κυβέρνηση της Ινδονησίας για την ταχύτερη και ομαλή επαναφορά της τουριστικής κίνησης από και προς τη συγκεκριμένη αγορά.

Επιπλέον, η Emirates και η Huawei υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας με στόχο να επεκτείνουν περαιτέρω την υπάρχουσα στρατηγική συνεργασία τους, δημιουργώντας αμοιβαία οφέλη και επεκτείνοντας την εμβέλειάς τους στην αγορά της Κίνας και της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, αντίστοιχα. Τέλος, η διοίκηση της Emirates συναντήθηκε με πολλές αντιπροσωπείες από τη βιομηχανία και διερεύνησε διάφορες ευκαιρίες για την ενίσχυση και ανάπτυξη των τουριστικών εισροών. 

Τα πρωτόκολλα που ακολουθήθηκαν διασφάλισαν την ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού και περιλάμβαναν μεταξύ άλλων τη σταδιακή είσοδο στο περίπτερο της Emirates ανάλογα με την χωρητικότητα, διατήρηση της κοινωνικής απόστασης, αυστηρά συστήματα αναμονής, σχολαστικό καθαρισμό και απολύμανση καθισμάτων και επιφανειών μετά από κάθε χρήση, σταθμούς απολύμανσης χεριών, ψηφιακά μενού και mediakits, γυάλινα διαχωριστικά στα τραπέζια συσκέψεων. 

Η φετινή διοργάνωση αντικατοπτρίζει τις συνεχείς προσπάθειες και τη συνεπή προσέγγιση του Ντουμπάι για την επανεκκίνηση των μεγάλων εκδηλώσεων, διατηρώντας παράλληλα τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας για τους επισκέπτες. Το Ντουμπάι ήταν η πρώτη πόλη στον κόσμο που πραγματοποίησε ζωντανές εκδηλώσεις, γεγονός που ενίσχυσε τη φήμη του ως παγκόσμιο επιχειρηματικό και τουριστικό κέντρο, καθώς και ως ασφαλές μέρος για τη διοργάνωση εκδηλώσεων παγκόσμιας κλάσης. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ