E-BILL και έφτασε

Τον τελευταίο χρόνο ένας από τους πολλούς κλάδους που γνώρισαν τεράστια άνοδο μέσα στην πανδημία είναι και αυτός των ταχυμεταφορών. Υπολογίζεται ότι μέσα στο 2020, οι εταιρείες courier παρέδωσαν περισσότερα από τέσσερα δισεκατομμύρια πακέτα σε εθνικό επίπεδο.

Οι εταιρείες courier έχουν καταγράψει μεγάλη άνοδο του όγκου αποστολών κατά 80% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο και κατά 50% σε σχέση με το προηγούμενο lockdown. Δηλαδή, οι αποστολές έχουν αυξηθεί κατά 30%, συγκριτικά με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Η ερώτηση είναι μία, πώς μπορεί η παράδοση πακέτων σε πελάτες να γίνει καλύτερη;

Η  EBILL COURIER είναι μία νέα εταιρεία ταχυμεταφορών που καλύπτει μια περιοχή δραστηριότητας μεταξύ απλού ταχυδρομείου και μεταφορικής εταιρείας. Καλύπτει καθημερινά τις ανάγκες επαγγελματιών, επιχειρήσεων αλλά και ιδιωτών σε υπηρεσίες ταχυμεταφοράς αλληλογραφίας και εμπορευμάτων.

Παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες για να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών (αποστολέων και παραληπτών) και παρέχει για κάθε πελάτη ταχύτερη και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση.

Είναι ταχυδρομική εταιρεία που διαθέτει ένα δικό της αυτόνομο και άριστα οργανωμένο δίκτυο καταστημάτων, παραλαμβάνει , μεταφέρει και παραδίδει τον φάκελο ή το δέμα σας πανελλαδικά. Προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ταχυμεταφορών ακόμα και Κυριακές και ημέρες επίσημων αργιών, κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία.

Σας δίνει το πλεονέκτημα να γίνετε περισσότερο ανταγωνιστικοί, δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας (Υπάρχουν ειδικές τιμές για συνεργασία με επαγγελματίες).

Λαμβάνει απ’ το χώρο σας όλο το 24ωρο όλες τις ημέρες της εβδομάδας εντός του ωραρίου που ορίζεται και σας δίνουν αντίγραφο σχετικού voucher για παρακολούθηση της αποστολής σας.

Επιπλέον, πραγματοποιούν παράδοση εντός 24 ωρών όλες τις μέρες της εβδομάδας και κατόπιν συνεννόηση εντός 12 ωρών. Μπορεί κάποιος να πληρώσει με προπληρωμή ή με αντικαταβολή. Και στις 2 περιπτώσεις μπορεί να γίνει η χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό είναι πάντα διαθέσιμο για να σας λύσει όλες τις απορίες και να σας εξυπηρετήσει, παίρνοντας όλα τα μέτρα προστασίας. Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι η προστασία της δημόσιας υγείας λαμβάνοντας και εφαρμόζοντας τα κατάλληλα μέτρα και περιορισμούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ