Η MediaMarkt γιορτάζει το φετινό Πάσχα με μοναδικές εκπτώσεις

Οι φίλοι της τεχνολογίας μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια τεράστια ποικιλία προϊόντων, με τις εκπτώσεις να φτάνουν ακόμα και το 72%

Η MediaMarkt στο πλαίσιο εορτασμού του φετινού Πάσχα προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων σε ειδικές τιμές, με τις εκπτώσεις να ξεπερνούν ακόμα και το 70%. Ειδικότερα, στις πασχαλινές προσφορές της εταιρείας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δεκάδες μικροσυσκευές έως -50%, ενώ τα wearable και gadget, με έκπτωση 33%, μπορούν να γίνουν το καλύτερο δώρο των φετινών εορτών. Για τους λάτρεις των smartphone στις προσφορές της MediaMarkt συγκαταλέγονται μοντέρνα αξεσουάρ σε τιμή χαμηλότερη έως και 40% ενώ όσοι επιθυμούν να ανανεώσουν το σαλόνι τους μπορούν να αποκτήσουν ολοκαίνουριες τηλεοράσεις πλήρως εξοπλισμένες ακόμα και στη μισή τιμή.

Οι προσφορές της MediaMarkt δεν σταματούν εδώ, καθώς όλα τα προϊόντα τεχνολογίας διατίθενται σε προνομιακές τιμές. Αναλυτικότερα:

Σημειώνεται πως οι πελάτες μπορούν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους από το σπίτι, με μια επίσκεψη στο ηλεκτρονικό κατάστημα mediamarkt.gr, με ένα τηλεφώνημα στο 211 2117700 κλείνοντας ραντεβού για αγορές με click inside, ή κάνοντας τα ψώνια σας στο κατάστημα με click away και πληρώνοντας εύκολα με το πρόγραμμα δόσεων χωρίς τη χρήση κάρτας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ