Epsilon Net: Διαθέσιμη στην εγχώρια αγορά η ελληνικοποίηση του Dynamics 365 Business Central

Την κορυφαία cloud λύση έχουν χρησιμοποιήσει ήδη περισσότερες από 200 ελληνικές επιχειρήσεις στην πορεία τους προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό

Ο Όμιλος Epsilon Net στο πλαίσιο της επίσημης συνεργασίας με την Microsoft αναλαμβάνει τη διάθεση του Dynamics 365 Business Central on cloud στην ελληνική αγορά. Μέσω της πρωτοβουλίας του ομίλου, η ελληνικοποιημένη SaaS έκδοση θα καλύψει σε μεγάλο βαθμό τις σύγχρονες ανάγκες των μεγάλων και μεσαίων επιχειρήσεων, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε Ελλάδα και Κύπρο, συνδυάζοντας τα καινοτόμα χαρακτηριστικά της κορυφαίας σε διεθνές επίπεδο all-in-one λύσης με την μακρά εμπειρία της Epsilon Net.

Μέσω της πλούσιας λειτουργικότητας που παρέχει η ελληνικοποίηση της Data Communication, μέλους του Ομίλου Epsilon Net , η λύση εγγυάται στις επιχειρήσεις πλήρη εναρμόνιση με την πλατφόρμα myDATA, τα ηλεκτρονικά βιβλία ΑΑΔΕ, τα Ε.Λ.Π, τα IFRS και τη φορολογική νομοθεσία, αύξηση της παραγωγικότητας των χρηστών μέσω πληθώρας λειτουργιών, μοναδικών για τις ελληνικές επιχειρήσεις καθώς και βελτιστοποίηση της λειτουργίας τους καταργώντας μεμονωμένα συστήματα που δεν επικοινωνούν μεταξύ τους.

Παράλληλα, καθίσταται εφικτή η λήψη στρατηγικών αποφάσεων με βάση την πρωτοποριακή ΒΙ ανάλυση δεδομένων όπως επίσης και η μετάβαση στις νεότερες εκδόσεις Microsoft με μειωμένο κόστος, ενώ εξοικονομείται πολύτιμος χρόνος από τη γρήγορη εγκατάσταση της εφαρμογής.

Η Microsoft πιστοποίησε από την πρώτη στιγμή τα υψηλά τεχνικά πρότυπα της λύσης, καθώς και το πλήρες φάσμα των καινοτόμων εργαλείων που την απαρτίζουν, ενώ την προωθεί μέσω του Microsoft Appsource . Είναι αξιοσημείωτο, ότι η λειτουργικότητα InnovEra της Data Communication πιστοποιείται ήδη από το 2007 από τη Microsoft για την αρτιότητα της τεχνικής της υλοποίησης. 

Ο Ιωάννης Μίχος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Epsilon Net, δήλωσε: «Ο Όμιλος Epsilon Net αποτελεί τον στρατηγικό συνεργάτη όλων των επιχειρήσεων που επιθυμούν το επόμενο βήμα στον ψηφιακό τους μετασχηματισμό. Είμαστε ενθουσιασμένοι που πιστοποιηθήκαμε πρώτοι στην ελληνική αγορά και διαθέτουμε την ελληνικοποίηση της διεθνούς αναγνωρισμένης SaaS ERP λύσης, Dynamics 365 Business Central, στο cloud.

Απόλυτα προσαρμοσμένη στην ελληνική νομοθεσία, ανταποκρίνεται πλήρως στα κορυφαία πρότυπα που η Microsoft έχει θέσει, προσφέροντας μέγιστη ευελιξία και ασφάλεια. Τη λύση μας ήδη εμπιστεύονται περισσότερες από 200 επιχειρήσεις στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης ψηφιακής τους αναβάθμισης».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ