Αριστοτελία Πελώνη: Προτεραιότητα το άνοιγμα λιανεμπορίου και σχολείων

«Θέλουμε να γίνουν προσαρμογές στα μέτρα, να δοθούν “ανάσες” στην κοινωνία και να επιτραπούν δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους» επισήμανε η κυβερνητική εκπρόσωπος

Προτεραιότητα αποτελεί για τη κυβέρνηση το άνοιγμα του λιανεμπορίου και των σχολείων ,τόνισε, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, μιλώντας στον ΑΝΤ1.«Θέλουμε να γίνουν προσαρμογές στα μέτρα, να δοθούν “ανάσες” στην κοινωνία και να επιτραπούν δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους» επισήμανε.

Όσον αφορά τις μετακινήσεις των πολιτών από δήμο σε δήμο αλλά και από νομό σε νομό, η Πελώνη ,υπογράμμισε, ότι είναι νωρίς για την απελευθέρωση τους. Ακόμη, σύμφωνα με τα λεγόμενα της, το ίδιο ισχύει και για την επέκταση του ωραρίου απαγόρευσης της κυκλοφορίας. 

Επιπλέον, σχετικά με την εστίαση, η κυβερνητική εκπρόσωπος ,δήλωσε, πως εξετάζεται να επαναλειτουργήσει στα μέσα Απριλίου, αν η επιδημιολογική εικόνα της χώρας είναι καλή. Τέλος, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιτραπούν οι αθλητικές δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους, τονίζοντας, πως θα αναλυθούν όλα στην επίσημη ανακοίνωση των νέων μέτρων. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ