Πώς θα αποκτήσετε ένα Tesla με μόλις… 1.000 ευρώ τον μήνα

Το Model 3 της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας αποτελεί το νέο καυτό όνομα στο χώρο της ηλεκτροκίνησης

Η Tesla έχει γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα το next big thing στο χώρο της αυτοκίνησης ενώ τα πρώτα μοντέλα της εταιρείας του Elon Musk είναι διαθέσιμα πλέον και στην Ελλάδα. Μάλιστα οι φίλοι του ηλεκτρικού αυτοκινήτου μπορούν να προμηθευτούν το εμβληματικό Model 3 από 1.050 ευρώ (συν ΦΠΑ) το μήνα μέσω της flexcar.gr

Το μηνιαίο μίσθωμα περιλαμβάνει τη συντήρηση, τη μικτή ασφάλεια, τις επισκευές, τα τέλη κυκλοφορίας αλλά και όλους τους φόρους του αυτοκινήτου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πληρώσουν 2.100 ευρώ (συν ΦΠΑ) για το FlexDeposit για έχουν πρόσβαση στις παροχές leasing της ελληνικής Startup. 

Το Model 3 αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές παγκοσμίως στο χώρο των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Είναι κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου από αλουμίνιο και ατσάλι για μέγιστη προστασία. Παράλληλα, είναι εφοδιασμένο με διπλό κινητήρα all-wheel drive, και τετρακίνηση, 20’’ Überturbine ζάντες και φρένα Performance, καθώς και χαμηλωμένη ανάρτηση για απόλυτο έλεγχο, σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Επίσης, το σπόιλερ από ανθρακονήματα βελτιώνει την ευστάθεια στις υψηλές ταχύτητες και ο συνδυασμός τους προσφέρει στο Model 3 τη δυνατότητα να επιταχύνεται από 0-100 χλμ/ώρα μέσα σε μόλις 3,3 δευτερόλεπτα στην κορυφαία έκδοση. 

Το Model 3 είναι φυσικά πλήρως ηλεκτρικό, ενώ μπορεί να φορτιστεί πλήρως σε λίγες μόνο ώρες στο σπίτι ή σε οποιονδήποτε δημόσιο σταθμό αλλά και στο δίκτυο φόρτισης της Tesla. Στην Αθήνα οι πρώτοι SuperChargers έχουν εγκατασταθεί στο Golden Hall. 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν το Tesla Model 3, μέσω χρηματοδότησης από την ίδια την εταιρεία με 598 ευρώ ανά μήνα, αλλά με προκαταβολή 10.400 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ