Το Metropolitan General τιμά την Ημέρα της Γυναίκας με προσφορά προληπτικών ελέγχων μαστού

To υπερσύγχρονο Κέντρο Μαστού του Μetropolitan General διαθέτει το κορυφαίο παγκοσμίως μαστογραφικό σύστημα Mammomat Revelation, με πρωτοποριακά τεχνικά χαρακτηριστικά που βελτιώνουν το διαγνωστικό αποτέλεσμα και παρέχουν μειωμένη δόση ακτινοβολίας έως και 30%.

Το νοσοκομείο Metropolitan General, μέλος του Hellenic HealthCare Group, του μεγαλύτερου ιδιωτικού ομίλου υγείας στην Ελλάδα, τηρεί στην πράξη τη δέσμευσή του για τη συνεχή στήριξη των Ελληνίδων γυναικών. Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας προσφέρει ένα πλήρες πακέτο εξετάσεων προληπτικού ελέγχου μαστού σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές.

Συγκεκριμένα οι εξετάσεις του Metropolitan General περιλαμβάνουν:

  • Ψηφιακή μαστογραφία, υπέρηχο μαστών και κλινική εξέταση για γυναίκες άνω των 40 ετών, στην προνομιακή τιμή των 50 ευρώ
  • Τομοσύνθεση και κλινική εξέταση για γυναίκες άνω των 40 ετών, στην τιμή των 50 ευρώ
  • Υπέρηχο μαστών και κλινική εξέταση για γυναίκες κάτω των 40 ετών στην τιμή των 30 ευρώ
  • Τομοσύνθεση, υπέρηχο μαστών και κλινική εξέταση στην τιμή των 70 ευρώ

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να καλέσουν από τη Δευτέρα 8 Μαρτίου έως την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021 στα τηλέφωνα 210 650 2875 – 76 για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους. Σημειώνεται ότι η προσφορά ισχύει για τις 100 πρώτες γυναίκες που θα καλέσουν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ