Πιστοποίηση από το Great Place to Work στην MSD

Η MSD είναι η εμπορική επωνυμία της εταιρείας Merck & Co., Inc., με έδρα το Kenilworth, Ν.J., στις ΗΠΑ.

Την πιστοποίηση του Great Place to Work (CERTIFIED by Great Place to Work), έλαβε η MSD έπειτα από μια μεθοδική και διεξοδική αξιολόγηση η οποία πραγματοποιήθηκε από τον οργανισμό Great Place to Work Hellas.

Η Πιστοποίηση αυτή βασίζεται, κατά κύριο λόγο, στην άμεση, ανώνυμη και εμπιστευτική αξιολόγηση την οποία πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της εταιρείας σχετικά με την εμπειρία τους από το εργασιακό τους περιβάλλον.

Η MSD είναι η εμπορική επωνυμία της εταιρείας Merck & Co., Inc., με έδρα το Kenilworth, Ν.J., στις ΗΠΑ. Πρόκειται για μια βιο-φαρμακευτική εταιρεία με στόχευση στα φάρμακα και τα εμβόλια για τις πιο σοβαρές ασθένειες σε όλο τον κόσμο. Συγκεκριμένα στο χαρτοφυλάκιο της διαθέτει συνταγογραφούμενα φάρμακα, εμβόλια, βιολογικές θεραπείες και κτηνιατρικά φάρμακα ενώ, έχει παρουσία σε περισσότερες από 140 χώρες. Παράλληλα, η MSD συνεχίζει να επενδύσει στην έρευνα για την ανακάλυψη και εξέλιξη θεραπειών που προλαμβάνουν και αντιμετωπίζουν «απειλητικές» ασθένειες για τη ζωή των ανθρώπων παγκοσμίως, όπως ο καρκίνος, οι καρδιομεταβολικές παθήσεις, οι μολυσματικές ασθένειες συμπεριλαμβανομένων των ιών HIV και Έμπολα καθώς και οι πρώτο- εμφανιζόμενες ασθένειες ζώων.

Με αφορμή την πιστοποίηση της, η Αθηνά Σταύρου, HR Lead Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, σημείωση «Οι σημαντικές ανακαλύψεις μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο και εμείς στην MSD υποστηρίζουμε τους ανθρώπους μας να συμβάλλουν σε αυτό. Μέσα από ολοκληρωμένα προγράμματα και πολιτικές που έχουμε αναπτύξει, συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος για το πολυτιμότερο κεφάλαιο του Οργανισμού μας, τους εργαζομένους μας. Η κουλτούρα μας βασίζεται στην αμφίδρομη επικοινωνία, στη διαφάνεια, στην αναγνώριση και στην επιβράβευση των ανθρώπων μας. Αναπτύσσουμε προγράμματα που βελτιώνουν το ευ ζην και φροντίζουμε διαρκώς να τα προσαρμόζουμε στις ανάγκες των εποχών που διανύουμε. Όλα αυτά, αλλά προπαντός η διάθεσή μας να βελτιώνουμε διαρκώς το εργασιακό μας περιβάλλον, εκτιμήθηκαν και αναγνωρίστηκαν. Φυσικά δεν σταματάμε εδώ, αλλά θα συνεχίσουμε να γινόμαστε ακόμη καλύτεροι».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ