To insurancemarket.gr μετακυλίει ολόκληρο το κέρδος από την ελάφρυνση της ασφαλιστικής εισφοράς στους υπαλλήλους του

Η υπηρεσία σύγκρισης και αγοράς ασφαλιστικών υπηρεσιών γίνεται η πρώτη ελληνική εταιρεία που προχωρά σε μια τέτοια πρωτοβουλία στήριξης των εργαζομένων της

Το insurancemarket.gr, η κορυφαία υπηρεσία σύγκρισης και αγοράς ασφαλιστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, αναγνωρίζοντας τη στήριξη και την προσπάθειά των εργαζομένων της εταιρείας τους τη χρονιά που πέρασε, ανακοίνωσε σε όλους τους υπαλλήλους της ότι θα μετακυλήσει το κέρδος που θα έχει από την ελάφρυνση της ασφαλιστικής εισφοράς, στους ίδιους.

Η εταιρεία έκλεισε το 2020 με μεγάλες επιτυχίες, νέα προϊόντα, σημαντικές διακρίσεις και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Περισσότεροι από 2 εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποίησαν τις πλατφόρμες insurancemarket.gr, energy-market.gr και money-market.gr για να συγκρίνουν υπηρεσίες ασφάλειας, ενέργειας & χρηματοοικονομικών προϊόντων ενώ το insurancemarket.gr σημείωσε παράλληλα ανάπτυξη της τάξεως του 30% , εξοικονομώντας στα ελληνικά νοικοκυριά περισσότερα από 15 εκατ. ευρώ.

Το insurancemarket.gr συγκαταλέγεται πλέον στους «Top 100 Game Changers», τις εταιρίες δηλαδή που αλλάζουν το «παιχνίδι» στην επιχειρηματική σκακιέρα στην Ελλάδα. Το The Port Global, μία από τις μεγαλύτερες συμβουλευτικές εταιρίες σε αναδυόμενες αγορές, επέλεξε το insurancemarket.gr μέσα στις επιχειρήσεις που «θριαμβεύουν» στον χώρο της τεχνολογίας και των marketplaces.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρία, την περίοδο Μαρτίου – Δεκεμβρίου, αύξησε το προσωπικό της κατά 16%.Το 2021, η εταιρία έχει στο πλάνο της 30 νέες προσλήψεις για να καλύψει ανάγκες στα τμήματα Τεχνολογίας, Business Intelligence, Marketing και Customer Experience.

«Στις αρχές Φεβρουαρίου του 2020, λίγες εβδομάδες πριν το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid-19 στην Ελλάδα και πολύ πριν το πρώτο lockdown, επιλέξαμε να προστατέψουμε το προσωπικό μας δίνοντάς του τη δυνατότητα να δουλέψει εξ ολοκλήρου από το σπίτι (Remote Working), το οποίο εφαρμόζουμε μέχρι και σήμερα. Η επένδυση σε τεχνολογικές υποδομές διασφάλισε την άριστη λειτουργία της εταιρίας παρόλη την αυξημένη ζήτηση των υπηρεσιών μας, η οποία την περίοδο του lockdown τριπλασιάστηκε.» δήλωσε ο Μανώλης Μαρσέλλος, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας.

«Η χρονιά που πέρασε ήταν μια από τις δυσκολότερες για όλο τον πλανήτη. Η πανδημία του Covid-19 επηρέασε τη ζωή μας σε όλα τα επίπεδα, οικονομικά, ψυχολογικά και κοινωνικά. Όμως παρά την κρίση, μείναμε ενωμένοι. Η προσήλωσή μας στην τεχνολογική υπεροχή, στην υψηλή αγοραστική εμπειρία του χρήστη και στις γρήγορες 100% online διαδικασίες, μας χάρισαν, σε μια ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά για το σύνολο των επιχειρήσεων, πολύ θετικά αποτελέσματα.» δήλωσε Σωτήρης Παπαντωνόπουλος- Μαντόπουλος, CEO του insurancemarket.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ