Emirates: Παγκόσμια προσφορά με ειδικούς ναύλους για το νέο έτος

Η προφορά αφορά κρατήσεις που θα γίνουν από 4 Ιανουαρίου έως 18 Ιανουαρίου, για ταξίδια από 4 Ιανουαρίου έως 15 Ιουνίου 2021.

Η Emirates ξεκινά την πολυαναμενόμενη παγκόσμια προσφορά της, προκειμένου να εμπνεύσει και να ενθαρρύνει τους ταξιδιώτες να επανασυνδεθούν με την οικογένεια και τους φίλους τους ή να εξερευνήσουν νέους προορισμούς το νέο έτος. 

Οι προσφορές στην Οικονομική Θέση από Ελλάδα ξεκινούν από 429 ευρώ για Ντουμπάι, 619 ευρώ για τα νησιά του Ινδικού Ωκεανού, 549 ευρώ για Αφρική,  619 ευρώ για Άπω Ανατολή και 519 ευρώ για Δυτική Ασία. Οι προσφορές στην Διακεκριμένη Θέση ξεκινούν από 1.829 ευρώ για Ντουμπάι, 2.189 ευρώ για τα νησιά του Ινδικού Ωκεανού, 2.109 ευρώ για Αφρική, 2.099 ευρώ για Άπω Ανατολή και 1.999 ευρώ για Δυτική Ασία.

Η προφορά αφορά κρατήσεις που θα γίνουν από 4 Ιανουαρίου έως 18 Ιανουαρίου, για ταξίδια από 4 Ιανουαρίου έως 15 Ιουνίου 2021. Οι πελάτες της Emirates μπορούν να ταξιδεύουν με σιγουριά με τις ευέλικτες επιλογές κράτησης της αεροπορικής εταιρείας και την ταξιδιωτική ασφάλιση πολλαπλών κινδύνων, συμπεριλαμβανομένης της κάλυψης COVID-19, σε κάθε πτήση.

Επιπλέον, η Emirates Skywards, το πρόγραμμα επιβράβευσης της Emirates και της flydubai, διασφαλίζει ότι τα μέλη θα αξιοποιήσουν στο έπακρο τα ταξίδια τους, με ειδικές τιμές και χρησιμοποιώντας ως τρόπο πληρωμής το Cash+Miles (συνδυασμός μετρητών και Μιλίων). Οι κρατήσεις που πραγματοποιούνται από 4 έως 18 Ιανουαρίου 2021, για ταξίδια μεταξύ 4 Ιανουαρίου και 15 Ιουνίου 2021, μπορούν να απολαύσουν την ειδική προσφορά, όπου 2.000 Μίλια Skywards θα ισοδυναμούν με 16,35 ευρώ, για πτήσεις Οικονομικής Θέσης και αντίστοιχα με 32,73 ευρώ για πτήσεις Πρώτης και Διακεκριμένης Θέσης., Όλα τα μέλη της Skywards θα έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν μέρος του κόστους του εισιτηρίου τους με τα μίλια τους, χωρίς να υπάρχει ελάχιστος αριθμός μιλίων προκειμένου να αξιοποιήσουν την προσφορά.

Σημειώνεται ότι η Emirates προσφέρει την καλύτερη εμπειρία πτήσης, μέσω κορυφαίων υπηρεσιών και προϊόντων σε κάθε κατηγορία θέσης. Οι πελάτες μπορούν να εξερευνήσουν πάνω από 4.500 κανάλια ψυχαγωγίας μέσα από το βραβευμένο σύστημα πτήσης της αεροπορικής εταιρείας, ice, καθώς και γεύματα πολλαπλών πιάτων, εμπνευσμένα από την τοπική περιοχή, προσφέροντας δωρεάν αναψυκτικά και ποτά.

Για περισσότερες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου κράτησης και των αναλυτικών όρων και προϋποθέσεων, συνιστάται στους πελάτες να επικοινωνήσουν με τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα ή να επισκεφθούν τη διεύθυνση www.emirates.com.

My Emirates Pass

Η αποκλειστική προσφορά που μετατρέπει την κάρτα επιβίβασης της Emirates σε κάρτα μέλους επέστρεψε και επεκτάθηκε φέτος δίνοντας στους πελάτες ακόμη περισσότερες ευκαιρίες να εξερευνήσουν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με λιγότερα χρήματα. Οι πελάτες της Emirates που ταξιδεύουν προς και από το Ντουμπάι από την 1η Ιανουαρίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2021 μπορούν να επωφεληθούν από τις αποκλειστικές προσφορές, παρουσιάζοντας απλώς την κάρτα επιβίβασης της Emirates και ένα έγκυρο έγγραφο ταυτοποίησης σε οποιοδήποτε από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Η προσφορά περιλαμβάνει εκπτώσεις σε περισσότερα από 300 εστιατόρια σε ολόκληρη τη χώρα και σε περισσότερα από 35 spa σε ξενοδοχεία παγκόσμιας κλάσης. Προσφέρει επίσης προσφορές σε πολλά τουριστικά αξιοθέατα, όπως το Atlantis Aquaventure και το At the Top Burj Khalifa. Ο πλήρης κατάλογος των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων βρίσκεται εδώ: emirates.com/myemiratespass. Ισχύουν τοπικοί όροι και προϋποθέσεις.

Ευελιξία και ασφάλεια

Οι πολιτικές κρατήσεων της Emirates προσφέρουν στους πελάτες ευελιξία και σιγουριά για το σχεδιασμό του ταξιδιού τους. Οι πελάτες της Emirates που αγοράζουν εισιτήριο προκειμένου να ταξιδέψουν έως και τις 30 Ιουνίου 2021, μπορούν να απολαύσουν ευνοϊκούς όρους και επιλογές επανέκδοσης εισιτηρίων, σε περίπτωση που χρειαστεί να αλλάξουν τα ταξιδιωτικά τους σχέδια. Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τις ημερομηνίες του ταξιδιού τους ή να επεκτείνουν την ισχύ του εισιτηρίου τους για 2 χρόνια. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: https://www.emirates.com/ae/english/help/covid-19/ticket-options/ 

Ταξιδεύοντας με εμπιστοσύνη

 Όλοι οι πελάτες της Emirates μπορούν να ταξιδέψουν με σιγουριά, με την πρώτη, στον κλάδο των αερομεταφορών, ταξιδιωτική ασφάλιση πολλαπλών κινδύνων και την κάλυψη για COVID-19. Αυτή η κάλυψη προσφέρεται από την Emirates σε όλα τα εισιτήρια που αγοράστηκαν από την 1η Δεκεμβρίου 2020, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Εκτός από την ιατρική κάλυψη για τον COVID-19, η ασφάλιση της Emirates περιλαμβάνει επίσης προβλέψεις για προσωπικά ατυχήματα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, κάλυψη για χειμερινά σπορ, απώλεια προσωπικών αντικειμένων και διακοπή ταξιδιού λόγω απρόσμενου κλεισίματος του εναέριου χώρου, ταξιδιωτικούς περιορισμούς και παρόμοια προϊόντα ασφάλισης ταξιδιού πολλαπλών κινδύνων. Ισχύουν ορισμένοι περιορισμοί και εξαιρέσεις. Λεπτομέρειες αναφορικά με την προκαθορισμένη πολιτική και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.emirates.com/english/before-you-fly/multi-risk-travel-insurance/

Υγεία και ασφάλεια

Η Emirates έχει εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σύνολο μέτρων σε κάθε βήμα του ταξιδιού, για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων της, στο έδαφος και στον αέρα, συμπεριλαμβανομένης της διανομής δωρεάν ατομικών σετ υγιεινής που περιέχουν μάσκες, γάντια, απολυμαντικά χεριών και αντιβακτηριακά μαντηλάκια. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μέτρα αυτά και τις διαθέσιμες υπηρεσίες σε κάθε πτήση, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://www.emirates.com/gr/greek/help/covid-19/safety/?

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ