«Υπάρχει τρόπος: HR success stories στην πανδημία» – Online ημερίδα από το skywalker.gr

Σκοπός της ημερίδας είναι η ανάδειξη καλών πρακτικών που εφαρμόστηκαν από τμήματα ανθρώπινου δυναμικού εταιρειών διαφόρων δραστηριοτήτων, ανταποκρινόμενα στις ειδικές συνθήκες της πανδημίας Covid-19.

Μια επίκαιρη διαδικτυακή ημερίδα της HR Community προστίθεται στη δέσμη πρωτοβουλιών του skywalker.gr «Βγαίνουμε μπροστά» με τον τίτλο «Υπάρχει τρόπος: HR success stories στην πανδημία».

H ημερίδα-τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020 στις 15:00. Συντονιζόμαστε λοιπόν με άλλη μια live συνάντηση στο Facebook του skywalker.gr-Εργασία στην Ελλάδα.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ανάδειξη καλών πρακτικών που εφαρμόστηκαν από τμήματα ανθρώπινου δυναμικού εταιρειών διαφόρων δραστηριοτήτων, ανταποκρινόμενα στις ειδικές συνθήκες της πανδημίας Covid-19.

Οι συγκεκριμένες πρακτικές θα μπορούσαν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και για άλλες εταιρείες που επιθυμούν να προσαρμόσουν ιδανικά το μοντέλο εργασίας τους στα ισχύοντα υγειονομικά δεδομένα.

Το πάνελ της ημερίδας απαρτίζεται από ομιλητές της κοινότητας ανθρώπινου δυναμικού σημαντικών εταιρειών, οι οποίοι θα κληθούν να παρουσιάσουν τις καινοτόμες ενέργειές τους και να απαντήσουν σε σχετικά ερωτήματα της συντονίστριας αλλά και του κοινού.

Οι ομιλητές αλφαβητικά:

  • Τριαντάφυλλος Αλεξόπουλος, Chief Human Resources Officer, Teleperformance Greece
  • Έλενα Γκίκα-Πετρουλάκη, Director of Human Resources, Costa Navarino Resort
  • Δήμητρα Κοντρογιάννη, HR Director, Όμιλος Τζιρακιάν EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ
  • Ειρήνη Κουφάκη, Country HR Head, Siemens A.E.
  • Βίλλυ Νούλη, HR Manager, Nova Packaging Hellas S.A.

Τη διαδικτυακή συζήτηση θα συντονίσει η Αλεξία Φουκίδου, Διευθύντρια Περιφερειακής Δράσης, skywalker.gr.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom και θα μεταδοθεί δημόσια ταυτόχρονα με τη διεξαγωγή της στο Facebook page του skywalker.gr ώστε το κοινό να μπορέσει να την παρακολουθήσει αλλά και να υποβάλει γραπτά τα ερωτήματά του. Θα μεταδοθεί επίσης live από το site vgainoumemprosta.skywalker.gr αλλά μόνο για παρακολούθηση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.hrcommunity.gr, ενώ μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο Facebook Event «Υπάρχει τρόπος: HR success stories στην πανδημία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ