Κυρ.Μητσοτάκης: «Η Ευρώπη είναι ενωμένη ενάντια στην τρομοκρατία»

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του με τον Καγκελάριο της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την αλληλεγγύη του στον αυστριακό λαό για την τρομοκρατική επίθεση στη Βιέννη.

Την αλληλεγγύη του στον αυστριακό λαό για την τρομοκρατική επίθεση στη Βιέννη εξέφρασε αργά χθες το βράδυ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον καγκελάριο της Αυστρίας, Σεμπάστιαν Κουρτς.

Στην σύντομη τηλεφωνική τους επικοινωνία φέρεται να μετέφερε τα συλλυπητήρια του ιδίου και του λαού της Ελλάδα στα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στην Βιέννη και την αλληλεγγύη της χώρα μας στην μάχη κατά της τρομοκρατίας που χτύπησε την Αυστρία. 

Λίγο αργότερα σε ανάρτησή του στο twitter εξέφρασε και την συμπαράστασή του στον αυστριακό λαό, αναφέροντας:

«Σοκαρισμένος από τις τρομερές επιθέσεις στη#Vienna. Έχω μεταφέρει στον @sebastiankurz την πλήρη αλληλεγγύη μας. Οι σκέψεις μας είναι με τους ανθρώπους στη Βιέννη και τις αρχές που ασχολούνται με την κατάσταση. Οι καρδιές μας, είναι με τα θύματα και τους αγαπημένους τους. Η Ευρώπη είναι ενωμένη ενάντια στην τρομοκρατία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ