Συνεχίζεται σήμερα η επίσκεψη της ΠτΔ στη Θεσσαλονίκη

Η κ. Σακελλαροπούλου έφτασε χθες στην πόλη προκειμένου να παρακολουθήσει τις εορταστικές εκδηλώσεις για τον τριπλό εορτασμό του πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου.

Συνεχίζεται σήμερα η επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας, Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, στη Θεσσαλονίκη, στην οποία έφτασε χθες προκειμένου να παρακολουθήσει τις εορταστικές εκδηλώσεις για τον τριπλό εορτασμό του πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου.

Βάσει του προγράμματος της, η Πρόεδρος θα μεταβεί στις 12:30 στη Δημοτική Πινακοθήκη Casa Bianca και θα ακολουθήσει γεύμα από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα. Το απόγευμα στις 18:15 θα επισκεφθεί το Εβραϊκό Μουσείο της πόλης. Αύριο, Τετάρτη 28 Οκτωβρίου, η κ. Σακελλαροπούλου θα επισκεφθεί στις 10:30 το Γ΄ Σώμα Στρατού και θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο.

Χθες, Δευτέρα 26 Οκτωβρίου, η ΠτΔ παρέστη στις 13:00 στη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου και στη συνέχεια παρακάθησε σε γεύμα στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης.
Το απόγευμα στις 18:00 επισκέφτηκε το Διοικητήριο, όπου ξεναγήθηκε στο Ιστορικό Κέντρο Τεκμηρίωσης.

Σημειώνεται ότι οι φετινές επετειακές εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη θα είναι προσαρμοσμένες στις έκτακτες συνθήκες που επιβάλλει η τήρηση των υγειονομικών διατάξεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού και στο πλαίσιο αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί η στρατιωτική και μαθητική παρέλαση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ