Πρόγραμμα πιστότητας από την Lidl Ελλάς για αγορές στα καταστήματα του δικτύου της

Το πρόγραμμα θα ανανεώνεται συνεχώς με νέες δυνατότητες και περιεχόμενο και περισσότερα χαρακτηριστικά, για επιπλέον, ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Στο λανσάρισμα του προγράμματος πιστότητας Lidl Plus για αγορές στα 225 καταστήματα του δικτύου της προχωρά από σήμερα, Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου η Lidl Ελλάς.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, με το πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus η εταιρία προσφέρει στους εγγεγραμμένους χρήστες ελκυστικές προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα, για ακόμη περισσότερη εξοικονόμηση. Παράλληλα δίνει στον πελάτη τη δυνατότητα να παρακολουθεί ανά πάσα στιγμή τις συναλλαγές και το ποσό που εξοικονομεί μέσω των ηλεκτρονικών αντιγράφων αγορών εντός της εφαρμογής, παρέχει πρόσβαση στα ψηφιακά φυλλάδια της Lidl, ενώ προσφέρει και μια νότα διασκέδασης μέσω της λειτουργίας “Ξύνεις Κερδίζεις”. Το πρόγραμμα θα ανανεώνεται συνεχώς με νέες δυνατότητες και περιεχόμενο και περισσότερα χαρακτηριστικά, για επιπλέον, ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

To Lidl Plus είναι ένα σύγχρονο και καινοτόμο πρόγραμμα πιστότητας, σχεδιασμένο στο πλαίσιο της ευρύτερης ψηφιακής κατεύθυνσης της Lidl Ελλάς, το οποίο λειτουργεί αποκλειστικά σε smartphones (Android & iOS), διαφέρει από τα τετριμμένα και εξυπηρετεί με ουσιαστικό τρόπο τις ανάγκες και τις επιθυμίες του σύγχρονου καταναλωτή.

Μέσω της εφαρμογής οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την εταιρία ακόμη καλύτερα, αλλά και η εταιρία τους πελάτες της και τις προτιμήσεις τους, προσφέροντάς τους μια άκρως ελκυστική αγοραστική εμπειρία αλλά και μελλοντικά προσωποποιημένες προσφορές που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

Στόχος του προγράμματος πιστότητας Lidl Plus, είναι η ενίσχυση της πιστότητας των πελατών της Lidl Ελλάς, καθώς και η επιβράβευσή τους για την εμπιστοσύνη τους στην εταιρία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή δωρεάν από το App Store / Google Play, να κάνoυν γρήγορα και εύκολα εγγραφή και να απολαύσουν άμεσα το περιεχόμενο του Lidl Plus.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ