Emirates: Προσφορές και οφέλη για τους φοιτητές και τις οικογένειές τους

Η Emirates ενθαρρύνει τους φοιτητές να εξερευνήσουν περισσότερο τον κόσμο και τους βοηθάει να επισκέπτονται πιο συχνά τις οικογένειές τους

Άλλη μία φοιτητική σεζόν ξεκινά και η Emirates είναι δίπλα στους διεθνείς φοιτητές, ώστε να μπορούν να βλέπουν τις οικογένειές και τα αγαπημένα τους πρόσωπα συχνότερα και να έχουν την ευκαιρία να κάνουν ταξίδια  σε φοιτητικούς προορισμούς, ανακαλύπτοντας τον κόσμο.

Είτε πρόκειται για ταξίδια πίσω στο σπίτι, είτε για εκδρομές σε μοναδικούς προορισμούς, στα διαλείμματα των φοιτητικών τους υποχρεώσεων, μέσα από την Emirates, οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα:

  • να επωφεληθούν ειδικές εκπτώσεις για Οικονομικές και Διακεκριμένες θέσεις
  • να συμπεριλάβουν μια επιπλέον βαλίτσα, συμπληρωματικά των αποσκευών που δικαιούνται με το εισιτήριό τους
  • για δωρεάν αλλαγή ημερομηνίας της κράτησής τους, έως και 7 ημέρες πριν από το προγραμματισμένο ταξίδι τους.

Επιπλέον, την προσφορά αυτή μπορούν να απολαύσουν και η οικογένεια και οι φίλοι κάθε φοιτητή, αρκεί να τον συνοδεύουν σε κάποιο από τα ταξίδια του.

Σύμφωνα με στοιχεία από το Ινστιτούτο Στατιστικής της UNESCO, εκατομμύρια φοιτητές έχουν επιλέξει να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε ιδρύματα εκτός της πατρίδας τους, με τα στατιστικά να δείχνουν ότι ο αριθμός είναι συνεχώς αυξανόμενος, καθώς οι νέοι είναι όλο και πιο ενημερωμένοι σχετικά με τις επιλογές τους ως προς τα ταξίδια και την εκπαίδευση. Πολλοί διεθνείς φοιτητές επιλέγουν επίσης να ταξιδεύουν κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, με τους φίλους τους ή για να αποκτήσουν νέες εμπειρίες.

Η Emirates με αυτό τον τρόπο, ως παγκόσμια αεροπορική εταιρεία που συνδέει ανθρώπους και μέρη, ενθαρρύνει τους φοιτητές να εξερευνήσουν περισσότερο τον κόσμο και τους βοηθάει να επισκέπτονται πιο συχνά τις οικογένειές τους, έχοντας την ευελιξία να τροποποιούν την κράτησή τους, σε περίπτωση αλλαγής των ταξιδιωτικών τους σχεδίων.

Για τη νέα προσφορά της Emirates για φοιτητές, προϋπόθεση είναι τα εισιτήρια να έχουν κλειστεί έως τις 31 Οκτωβρίου 2020, χρησιμοποιώντας τον κωδικό STUDENT. Όλα τα εισιτήρια έχουν μέγιστη περίοδο ισχύος έως 12 μήνες.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Σημειώνεται ότι οι φοιτητές μπορούν επιπλέον να κερδίσουν μίλια για να εξαργυρώσουν πτήσεις, αναβαθμίσεις και μια σειρά από συναρπαστικές ανταμοιβές, με την εγγραφή τους στο πρόγραμμα πιστότητας, Emirates Skywards.

Ταξιδεύοντας με την Emirates

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της, η Emirates εγγυάται:

Ευελιξία και ασφάλεια: Οι πολιτικές κρατήσεων της Emirates προσφέρουν στους πελάτες ευελιξία και αυτοπεποίθηση για το σχεδιασμό του ταξιδιού τους. Οι πελάτες που αγοράζουν εισιτήριο της Emirates έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2020 για ταξίδια έως τις 30 Νοεμβρίου 2020, μπορούν να απολαύσουν ευνοϊκούς όρους και επιλογές επανέκδοσης εισιτηρίων, εάν πρέπει να αλλάξουν τα ταξιδιωτικά τους σχέδια λόγω απροσδόκητων περιορισμών πτήσεων ή ταξιδιωτικών περιορισμών που σχετίζονται με τον COVID-19 ή όταν κάνουν κράτηση εισιτηρίου Flex ή Flex plus. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ

Δωρεάν, παγκόσμια κάλυψη για κόστη σχετικά με τον COVID-19: Οι πελάτες μπορούν πλέον να ταξιδεύουν με αυτοπεποίθηση, καθώς η Emirates έχει δεσμευτεί να καλύψει τα ιατρικά έξοδα που σχετίζονται με το COVID-19, χωρίς επιπλέον κόστος για τους επιβάτες, εάν διαγνωστούν με COVID-19 κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, ενώ βρίσκονται μακριά από το σπίτι τους. Αυτή η κάλυψη ισχύει άμεσα για πελάτες που πετούν με Emirates έως τις 31 Οκτωβρίου 2020 (με την πρώτη πτήση να έχει ολοκληρωθεί πριν από τις 31 Οκτωβρίου 2020) και ισχύει για 31 ημέρες από τη στιγμή που θα πραγματοποιήσουν την πρώτη πτήση του ταξιδιού τους. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες της Emirates μπορούν να επωφεληθούν από την πρόσθετη αυτή παροχή, ακόμα και αν ταξιδέψουν προς άλλη πόλη αφού φτάσουν στον προορισμό τους με την Emirates. Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ

Υγεία και ασφάλεια πρώτα: Η Emirates έχει εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σύνολο μέτρων σε κάθε βήμα του ταξιδιού προκειμένου να διασφαλίσει την ασφάλεια των πελατών και των υπαλλήλων της στο έδαφος και στον αέρα, συμπεριλαμβανομένης της διανομής δωρεάν ατομικών σετ υγιεινής που περιέχουν μάσκες, γάντια, απολυμαντικά χεριών και αντιβακτηριακά μαντηλάκια. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ