Η νέα διαφήμιση της Nike “χωράει” όλη την ουσία του αθλητισμού σε 1.30 λεπτό

Με σύνθημα το “You Can’t Stop Us” η Nike ξεκαθαρίζει τη θέση της απέναντι στον ρατσισμό – για ακόμα μία φορά – δίνοντας παράλληλα ένα μήνυμα για το μέλλον μετά την πανδημία

Μια νέα ισχυρή απάντηση στον ρατσισμό αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι αθλητές – και όλος ο κόσμος – λόγω της πανδημίας, έδωσε λίγο πριν την επανέναρξη του NBA η Nike.

Μέσα από ένα συγκλονιστικό σποτ, που συγκεντρώνει το «μεγαλείο» αλλά και την ουσία του αθλητισμού και με σύνθημα το «You Can’t Stop Us», ένα μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες, η εταιρεία δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.

Στο σποτ, διάρκειας μόλις 1.30 λεπτού, περνούν μερικοί από τους μεγαλύτερους αστέρες του σύγχρονου αθλητισμού, όπως ο LeBron James, ο Cristiano Ronaldo, η Serena Williams και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σε μια καταπληκτική συρραφή ήδη υπαρχόντων πλάνων από αγώνες και αθλητικές εκδηλώσεις που θέλει να δείξει τη δύναμη του αθλητισμού να ενώνει τους ανθρώπους.

Τις σκηνές αυτές, συμπληρώνουν τα παρακάτω λόγια, που ενισχύουν ακόμα περισσότερο το μήνυμα: «Δεν είμαστε ποτέ μόνοι, κι αυτή είναι η δύναμή μας. Γιατί όταν μας αμφισβητούν, θα παίξουμε σαν ένας. Όταν μας κρατάνε πίσω θα πάμε πιο μακριά και με μεγαλύτερη δύναμη. Αν δεν μας παίρνουν στα σοβαρά, θα αποδείξουμε ότι κάνουν λάθος. Κι αν δεν ταιριάζουμε στο άθλημα, θα αλλάξουμε το άθλημα. Ξέρουμε ότι τα πράγματα δεν θα πηγαίνουν πάντα όπως τα θέλουμε… αλλά ό,τι κι αν συμβεί θα βρούμε τον τρόπο. Κι όταν τα πράγματα δεν είναι δίκαια, θα ενωθούμε για να φέρουμε την αλλαγή… Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει όσα μπορούμε να κάνουμε μαζί».

Δείτε ολόκληρη τη διαφήμιση παρακάτω:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ