Ιταλία: Ξαφνική κακοκαιρία με δύο νεκρούς στην Σικελία!

Κύμα σφοδρής κακοκαιρίας έπληξε σήμερα τη Σικελία, με καταστρεπτικές νεροποντές, που προκάλεσαν μάλιστα τον θάνατο δύο ανθρώπων, οι οποίοι δεν κατάφεραν να εγκαταλείψουν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν όταν οι δρόμοι άρχισαν να μετατρέπονται σε κανονικούς χειμάρρους.

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από κύμα σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε αιφνιδίως τη Σικελία, στην Ιταλία. Ειδικότερα, στη μεγαλύτερη πόλη του νησιού, το Παλέρμο, βίαιη νεροποντή προκάλεσε τον θάνατο δύο ανθρώπων οι οποίοι δεν κατάφεραν, σύμφωνα με πληροφορίες, να εγκαταλείψουν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, όταν οι δρόμοι άρχισαν να μετατρέπονται κυριολεκτικά σε ποτάμια.
Σε πολλές άλλες περιπτώσεις, αυτοκίνητα παγιδεύτηκαν σε ανισόπεδες διαβάσεις, ενώ πολλοί επιβάτες ευτυχώς πρόλαβαν να απομακρυνθούν κολυμπώντας, λίγο προτού το εσωτερικό του αυτοκινήτου τους γεμίσει νερά.
Άνδρες της πυροσβεστικής ελέγχουν αυτή την ώρα διάφορα σημεία της πόλης, προκειμένου να εξακριβώσουν αν υπάρχουν παγιδευμένοι άνθρωποι.

Ο Δήμος του Παλέρμο καταγγέλλει την Πολιτική Προστασία

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δημοτική αρχή του Παλέρμο κατήγγειλε ότι δεν είχε ειδοποιηθεί από την Ιταλική Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, όπως θα έπρεπε, για το αποψινό σφοδρότατο κύμα κακοκαιρίας.