Υπουργείο Προστασίας Πολίτη: “Δεν αρνήθηκε συνάντηση με τον Π. Σκουρλέτη ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης”

Σύμφωνα με το υπουργείο, “ο κ. Χρυσοχοΐδης δέχτηκε να συναντηθεί με τον κ. Σκουρλέτη” αλλά η συνάντηση δεν πραγματοποιήθηκε τελικά μετά την επιμονή του ΣΥΡΙΖΑ για την συμμετοχή αντιπροσωπείας του κόμματος, με την παρουσία των Θ. Δρίτσα, Δ. Τζανακόπουλου και Π. Ρήγα.

Σε διάψευση των ισχυρισμών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ περί απόρριψης αιτήματος συνάντησης με αντιπροσωπεία του κόμματος  από την πλευρά του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη προχώρησε το αρμόδιο υπουργείο πριν από λίγη ώρα. 

“Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δεν αρνήθηκε να συναντηθεί με τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτή Επικρατείας Πάνο Σκουρλέτη, προκειμένου να συζητήσουν σχετικά με τον τρόπο που έδρασε χθες η Αστυνομία” αναφέρουν πηγές του υπουργείου, απαντώντας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που τον κατηγορεί για “υπεκφυγή” και ότι “κρύβεται”.

Σύμφωνα με πληροφορίες από υπουργείο, που εξέδωσε και ανακοίνωση για τα χθεσινά επεισόδια, “ο κ. Χρυσοχοΐδης δέχτηκε να συναντηθεί με τον κ. Σκουρλέτη, αλλά εκείνος επέμενε να συμμετάσχουν στη συνάντηση και οι βουλευτές Θεόδωρος Δρίτσας, Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Ρήγας ως μέλη αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που ο υπουργός δεν έκανε δεκτό, γι’ αυτό και η συνάντηση δεν πραγματοποιήθηκε”.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ