emea.live: Σήμερα με καλεσμένο τον Κύρο Ασφή

Κάθε μεσημέρι, στις 16.00, η συντακτική ομάδα της emea.media, δίνει ραντεβού με το κοινό μέσα από την σελίδα του emea, στο Facebook

Στον τουρισμό και στα φλέγοντα θέματα γύρω από αυτόν αλλά και την οικονομία γενικότερα θα επικεντρωθεί το σημερινό emea.live, με καλεσμένο τον Κύρο Ασφή.

Ο Κύρος Ασφής, Managing Director της Nea Mesa Hotel and Digital Marketing Agency – η οποία εξειδικεύεται στην παροχή digital marketing υπηρεσιών σε ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις – θα μιλήσει για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο, θα σχολιάσει τα μέτρα τα οποία λαμβάνονται ενώ παράλληλα θα κάνει τις δικές του προβλέψεις για τη φετινή σεζόν.

Πέραν αυτών, θα τοποθετηθεί συνολικά στο θέμα της ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας, εκφράζοντας την άποψή του για την “επόμενη ημέρα” μετά την πανδημία.

emea.live

Κάθε μεσημέρι, στις 16.00, η συντακτική ομάδα της emea.media, δίνει ραντεβού με το κοινό μέσα από την σελίδα του emea, στο Facebook, για μια ζωντανή εκπομπή σχολιασμού της επικαιρότητας.

Μέσα σε περίπου 60 λεπτά, αναλύονται οι κυριότερες ειδήσεις της ημέρας, αυτές που μας έκαναν εντύπωση και όσες πιστεύουμε ότι χρειάζονται λίγη περισσότερη συζήτηση από όση επιτρέπει η καθημερινή ροή των γεγονότων.

Την εκπομπή συντονίζει ο Γιάννης Διονάτος, ενώ μαζί του βρίσκονται, ο Γιώργος Κουρκουτάς, ο Σωτήρης Γιαννάτος και ο Ηλίας Κούκουτσας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ