Τρία νέα premium laptops της Huawei ετοιμάζονται να “κατακτήσουν” την αγορά

Οι νέες αφίξεις θεωρείται ότι θα έχουν την ενθουσιώδη ανταπόκριση που είχαν και τα πρώτα laptops της Huawei

Μετά την τεράστια απήχηση που είχαν στο κοινό τα MateBook D14 και MateBook D15 -τα πρώτα laptops της Huawei που κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά τον Φεβρουάριο- η Huawei ετοιμάζει τρία νέα premium προϊόντα που αναμένεται να λανσαριστούν πολύ σύντομα. Ο λόγος για τα Matebook X Pro, MateBook 13 και MatePad Pro.

Το Matebook X Pro είναι ένα laptop με μεταλλικό σώμα και FullView οθόνη αφής 13.9” που, σύμφωνα με την εταιρεία, «υπερβάλλει» σε επιδόσεις και σχεδιασμό. Το Matebook 13 είναι μία πιο οικονομική πρόταση για laptop υψηλής ποιότητας, με υπέρκομψη εμφάνιση, premium κατασκευή και μια οθόνη χωρίς όρια. Το MatePad Pro (Κεντρική Φωτογραφία), τέλος, είναι μια ελαφριά συσκευή με εκπληκτική φορητότητα, εξοπλισμένο με πληκτρολόγιο και γραφίδα για να μετατρέπεται στη στιγμή σε φορητό υπολογιστή.

Το Matebook X Pro

Πρόκειται για τρία νέα μοντέλα που αναμένεται να «αναστατώσουν» την αγορά, ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές με το design, τις πανίσχυρες επιδόσεις, την ταχύτατη φόρτιση τους αλλά και τη μεγάλη διάρκεια μπαταρίας.  Οι νέες αφίξεις θεωρείται ότι θα έχουν την ενθουσιώδη ανταπόκριση που είχαν και τα πρώτα laptops της Huawei, των οποίων οι ποσότητες ξεπέρασαν 4 φορές τις αρχικές εκτιμήσεις!

Το Matebook 13

Οι λόγοι αυτής της επιτυχίας, σύμφωνα με τη Huawei; Από την μία η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και το εντυπωσιακό design των laptop της, από την άλλη οι «έξυπνες» λειτουργικές τους δυνατότητες και η ελκυστική τιμή τους, σε συνδυασμό με την απίθανη προσφορά. Καθοριστικός όμως αποδεικνύεται και ο παράγοντας της αξιοπιστίας της Huawei -τα τελευταία χρόνια η εταιρεία είναι κορυφαία στις προτιμήσεις των καταναλωτών στην επιλογή smartphone.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ