Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων στο emea.live

Ο Γρηγόρης Τάσιος θα μιλήσει τα προβλήματα αλλά και τις προοπτικές του ξενοδοχειακού κλάδου, μετά την πανδημία

Ο τουρισμός και η “επανεκκίνησή” του το επόμενο διάστημα, αποτελεί αδιαμφισβήτητα το φλέγον θέμα των ημερών, κυρίως για τους ανθρώπους του χώρου, επιχειρηματίες και εργαζομένους που αγωνιούν για τη φετινή σεζόν.

Τη δική του οπτική στο ζήτημα αυτό θα δώσει στο σημερινό emea.live ο Γρηγόρης Τάσιος, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, ο οποίος θα μιλήσει τόσο για τα προβλήματα όσο και τις προοπτικές του ξενοδοχειακού κλάδου μετά την πανδημία. Ο κ. Τάσιος, θα αναφερθεί – μεταξύ άλλων –  στη “νέα πραγματικότητα” που δημιουργείται, στον τρόπο που θα λειτουργήσουν τα ξενοδοχεία αλλά και στα πρωτόκολλα που θα τηρηθούν.

emea.live 

Κάθε μεσημέρι, στις 16.00, η συντακτική ομάδα της emea.media, δίνει ραντεβού με το κοινό μέσα από την σελίδα του emea, στο Facebook, για μια ζωντανή εκπομπή σχολιασμού της επικαιρότητας.

Μέσα σε περίπου 60 λεπτά, αναλύονται οι κυριότερες ειδήσεις της ημέρας, αυτές που μας έκαναν εντύπωση και όσες πιστεύουμε ότι χρειάζονται λίγη περισσότερη συζήτηση από όση επιτρέπει η καθημερινή ροή των γεγονότων.

Την εκπομπή συντονίζει ο Γιάννης Διονάτος, ενώ μαζί του βρίσκονται, ο Γιώργος Κουρκουτάς, ο Σωτήρης Γιαννάτος και ο Ηλίας Κούκουτσας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ