Οι ψηφιακές δεξιότητες και τα σύγχρονα επαγγέλματα στο επίκεντρο του emea.live

Όπως κάθε Δευτέρα, στο σχολιασμό της επικαιρότητας ο δημοσιογράφος Χρήστος Κτενάς

Οι ψηφιακές δεξιότητες, οι οποίες κρίθηκαν πιο σημαντικές από ποτέ κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αλλά και τα λεγόμενα “σύγχρονα επαγγέλματα”, θα πρωταγωνιστήσουν στο σημερινό emea.live, με καλεσμένο τον Δημήτρη Βέργαδο.

Ο κ. Βέργαδος είναι Διευθυντής ΜΜΕ, Θέσεων και Ενημέρωσης του ΣΕΒ. Είναι επίσης μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ), του Πανελληνίου Συλλόγου Χημικών Μηχανικών (ΠΣΧΜ), της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), της American Society for Quality (ASC, του Ελληνικού Τμήματος των Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων (AEJ-GREEK SECTION), καθώς και αναπλ. Μέλος της Ολομέλειας της Οικονομικής & Κοινωνικής Επιτροπής της Ελλάδος (Ο.Κ.Ε.).

Στο emea.live, θα βρεθεί επίσης ο δημοσιογράφος Χρήστος Κτενάς, ο οποίος, όπως κάθε Δευτέρα, θα συμμετάσχει στο σχολιασμό της επικαιρότητας.

emea.live

Κάθε μεσημέρι, στις 16.00, η συντακτική ομάδα της emea.media, δίνει ραντεβού με το κοινό μέσα από την σελίδα του emea, στο Facebook, για μια ζωντανή εκπομπή σχολιασμού της επικαιρότητας.

Μέσα σε περίπου 60 λεπτά, αναλύονται οι κυριότερες ειδήσεις της ημέρας, αυτές που μας έκαναν εντύπωση και όσες πιστεύουμε ότι χρειάζονται λίγη περισσότερη συζήτηση από όση επιτρέπει η καθημερινή ροή των γεγονότων.

Την εκπομπή συντονίζει ο Γιάννης Διονάτος, ενώ μαζί του βρίσκονται, ο Γιώργος Κουρκουτάς, ο Σωτήρης Γιαννάτος και ο Ηλίας Κούκουτσας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ