emea.live: Η εξαγορά της Think Silicon μέσα από τα “μάτια” της Μυρτούς Παπαθάνου

Καλεσμένος στο σημερινό live του emea και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαλλάς

Σήμερα, όπως και κάθε ημέρα στις 16.00, η συντακτική ομάδα της emea.media, μέσα από την σελίδα του emea, στο Facebook, θα συζητήσει για την ελληνική Startup σκηνή και ειδικότρα για την εξαγορά της πατρινής Startup εταιρείας Think Silicon που τάραξε τα νερά. 

Για την εξαγορά της Think Silicon θα μιλήσουμε με την συνιδρύτρια και partner της Metavallon VC, Μυρτώ Παπαθάνου, η οποία θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε την συγκεκριμένη επιχειρηματική συμφωνία μέσα από τα “μάτια” του επενδυτή και συγκεκριμένα του fund στο οποίο συμμετέχει. 

Εκτός όμως από την Μυρτώ Παπαθάνου, στο καθημερινό μας ραντεβού, σήμερα, μαζί μας θα είναι και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαλλάς προκειμένου να καταθέσει και την δική του άποψη για το θέμα της Think Silicon και όχι μόνο. 

Κάθε μέρα λοιπόν μέσα σε περίπου 50 λεπτά, αναλύονται οι κυριότερες ειδήσεις της ημέρας, αυτές που μας έκαναν εντύπωση και όσες πιστεύουμε ότι χρειάζονται λίγη περισσότερη συζήτηση από όση επιτρέπει η καθημερινή ροή των γεγονότων, ενώ στην διαδικτυακή μας δημοσιογραφική παρέα, κάθε μέρα υπάρχει και ένας – τουλάχιστον – καλεσμένος.

Την εκπομπή συντονίζει ο Γιάννης Διονάτος, επικεφαλής της emea.media και εκδότης των emea, Startupper.grwestart.grStartupper Mag και εδώ και χρόνια οικονομικός και επιχειρηματικός ρεπόρτερ.

Μαζί του θα βρίσκονται, ο Γιώργος Κουρκουτάς, αρχισυντάκτης του Startupper.gr, σύμβουλος ύλης της emea. media και του Startupper Mag, ο Ηλίας Κούκουτσας και ο Σωτήρης Γιαννάτος. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ