Κορωνοϊός: Θετικοί στον ιό 3 ασθενείς στο «ΑΧΕΠΑ» επί 55 ημέρες!

Τρεις περιπτώσεις έχουν προβληματίσει το ιατρικό επιτελείο του νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης που έχει ενημερώσει ήδη το Υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΔΥ.

Προβληματισμός επικρατεί στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) με τρεις περιπτώσεις ασθενών, οι οποίοι νοσηλεύθηκαν στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ» της Θεσσαλονίκης και βγαίνουν θετικοί στα διαγνωστικά τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού (SARS-CoV-2) επί 55 ημέρες, με αποτέλεσμα να παραμείνουν συνεχώς σε καραντίνα.
Και οι τρεις εμφάνισαν συμπτώματα, νοσηλεύτηκαν και πήραν εξιτήριο, με την οδηγία να παραμένουν στα σπίτια τους και να προσέλθουν για επανέλεγχο μετά από 15 ημέρες. Μετά την νοσηλεία του δεν παρουσιάζουν συμπτώματα και δεν έχουν κανένα ιατρικό πρόβλημα, ενώ φυσιολογικές είναι και οι εργαστηριακές εξετάσεις τους. Όμως, όλα τα τεστ ανίχνευσης του ιού που πραγματοποιήθηκαν από το ιατρικό προσωπικού του νοσοκομείου «ΑΧΕΠΑ», μετά το εξιτήριο είναι θετικά, παρότι έχουν περάσει 55 ημέρες!
Έτσι, πλέον η συχνότητα των τεστ σε αυτούς τους τρεις ασθενείς γίνεται ανά 5 με 7 ημέρες, προκειμένου να διαπιστωθεί ότι δεν έχουν ασθενήσει εκ νέου αλλά το μυστήριο παραμένει…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ