Το eshop των My market εξελίσσεται – Συνεργασία με SPEEDEX και Uber για γρήγορες παραδόσεις

Η πανδημία του νέου κορωνοϊού και η απαγόρευση κυκλοφορίας έχει “πιέσει” την αγορά και ιδιαίτερα τον κλάδο των σούπερ μάρκετ, τα οποία προκειμένου να ανταπεξέλθουν στη ζήτηση και να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες, αναζητούν νέες λύσεις και συνεργασίες.

Σε αυτό το πλαίσιο και με βάση την πελατοκεντρική φιλοσοφία του, το ηλεκτρονικό κατάστημα των My market υιοθετεί καινοτόμες ενέργειες που αναμένεται να λειτουργήσουν προσθετικά στις υπηρεσίες του και θα διευκολύνουν τις παραδόσεις του eshop, μειώνοντας δραστικά το χρόνο αναμονής για την παράδοση των παραγγελιών, αλλά χωρίς «εκπτώσεις» στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

1.Υπηρεσία Click & Collect: Ο πελάτης πραγματοποιεί ηλεκτρονικά την παραγγελία του μέσα από την πλατφόρμα του eshop αναγράφοντας την ημέρα και την ώρα που επιθυμεί και την παραλαμβάνει από το κατάστημα. Υπάρχει μάλιστα η δυνατότητα η παραγγελία να παραδοθεί στο αυτοκίνητό του, ώστε να μην υπάρξει καμία επαφή με το φυσικό κατάστημα, εφόσον το επιθυμεί. Η υπηρεσία θα προσφέρεται στις περιοχές της Αττικής, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τα Ιωάννινα, τη Λάρισα, τα Τρίκαλα και τον Βόλο,.

2.Παράδοση παραγγελιών μέσα από δίκτυο διανομής My market: Έχοντας διπλασιάσει σχεδόν, τoν στόλο των οχημάτων του κι έχοντας εντάξει νέους συναδέλφους στην ομάδα του ηλεκτρονικού του καταστήματος, το My market συνεχίζει δυναμικά και εξυπηρετεί τα μεγαλύτερα αστικά κέντρα στην Ελλάδα, παραδίδοντας στο χώρο του πελάτη.

3.Παράδοση παραγγελιών με συνεργάτες: Υλοποιώντας πρωτοποριακές συνεργασίες με εταιρείες, κορυφαίες στο είδος τους, που εξειδικεύονται στο χώρο των διανομών και των μεταφορών, η εταιρεία μειώνει δραστικά το διάστημα αναμονής των ηλεκτρονικών παραγγελιών.

Πιο συγκεκριμένα:

SPEEDEX: Η καινοτομία αυτή συνεργασία με μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου των Ταχυμεταφορών στοχεύει στην αξιοποίηση του στόλου της για την παράδοση στην πόρτα των πελατών του My market, παραγγελιών που έχουν γίνει μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του eshop. Η οικονομική συναλλαγή γίνεται διαδικτυακά και δεν απαιτείται να γίνει κατά την παράδοση.

UBER: Κεφαλαιοποιώντας τις υπηρεσίες και την πρωτοποριακή τεχνολογία της κορυφαίας εταιρείας και αξιοποιώντας το στόλο οδηγών ταξί που συνεργάζονται με την Uber, παραδίδουμε με ασφάλεια στους πελάτες μας τις παραγγελίες που έχουν πραγματοποιήσει ηλεκτρονικά.

Τέλος, το My market συνεργάζεται ήδη πιλοτικά με την πιο διάσημη on line πλατφόρμα διανομής φαγητού στην Ευρώπη και αξιοποιεί και σε αυτήν την περίπτωση το στόλο της για να παραδώσει στους πελάτες της τις παραγγελίες που έχουν κάνει ηλεκτρονικά μέσω του eshop. Η εταιρεία θα ανακοινωθεί μετά το πέρας των πιλοτικών αποστολών.

Για να διασφαλίσει την άριστη κατάσταση των προϊόντων που θα παραδίδονται στους πελάτες της, η εταιρεία έχει εξασφαλίσει για όλους τους συνεργάτες της ειδικά κουτιά διατήρησης της θερμοκρασίας τροφίμων (cooler boxes). Οι οικονομικές συναλλαγές γίνονται ηλεκτρονικά και η παράδοση μπορεί να πραγματοποιηθεί με τον τρόπο και στο σημείο που έχει ορίσει ο πελάτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ