Μουστάκας:«Θύμα» του…κορωνοϊού το e-shop του!

Στην προσωρινή αναστολή των νέων παραγγελιών μέσω e-shop προχώρησε η γνωστή αλυσίδα παιχνιδιών λόγω του τεράστιου αριθμού των παραγγελιών που έχουν γίνει τις προηγούμενες ημέρες, ενώ αναζητούνται ήδη λύσεις για την επίλυση του προβλήματος της διαχείρισης της τεράστιας ζήτησης.

Την προσωρινή διακοπή των ηλεκτρονικών παραγγελιών μέσω του e-shop ανακοίνωσε επισήμως η αλυσίδα παιχνιδιών «Μουστάκας», καθώς αδυνατεί να εξυπηρετήσει τον τεράστιο όγκο παραγγελιών που δέχεται καθημερινά τις τελευταίες εβδομάδες! 

Σε ειδικό μήνυμα προς τους καταναλωτές  που εμφανίζεται στην κεντρική ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος «Μουστάκας», η διοίκηση της εταιρείας πληροφορεί τους πελάτες της πως αναστέλλει προσωρινά τη δυνατότητα παραγγελίας στο e-shop, λόγω του μεγάλου όγκου παραγγελιών των τελευταίων εβδομάδων. Επίσης, αναφέρεται ότι τα στελέχη της εταιρείας καταβάλλουν προσπάθειες προκειμένου οι καταναλωτές να λάβουν το συντομότερο δυνατόν τις εκκρεμείς παραγγελίες και ταυτόχρονα να ξεκινήσει και πάλι η κανονική λειτουργία ηλεκτρονικών παραγγελιών αφού τα καταστήματα παραμένουν κλειστά με βάση τα μέτρα προστασίας από την εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η λιτή ανακοίνωση του «Μουστάκα»

Η επίσημη ανακοίνωση της αλυσίδας «Μουστάκας» αναφέρει χαρακτηριστικά: «Λόγω του μεγάλου όγκου παραγγελιών, αναστέλλουμε προσωρινά την δυνατότητα παραγγελίας στο e-shop μας. Κάνουμε το καλύτερο δυνατόν, ώστε να λάβετε το συντομότερο τις εκκρεμείς παραγγελίες σας! Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Στελέχη της διοίκησης της εταιρείας μιλώντας στο emea εξήγησαν ότι θα υπάρξει μέσα στις επόμενες ημέρες και νέα ανακοίνωση καθώς καταβάλλονται ήδη προσπάθειες για την διευθέτηση των προβλημάτων τόσο στην διαδικασία ολοκλήρωσης  των παραγγελιών, που επικεντρώνονται κυρίως στην παράδοση όσο και στην εύρεση εναλλακτικών λύσεων οι οποίες θα καλύψουν την ζήτηση και θα αποκαταστήσουν την ροή των παραγγελιών. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ