Αυστραλία: Χαρτί υγείας… ένθετο σε εφημερίδα λόγω κορωνοϊού

Με «ειδικό» 8σελιδο ένθετο στη μέση της σημερινής έκδοσης κυκλοφόρησε η εφημερίδα «NT News» της Αυστραλίας, για να γελοιοποιήσει την έλλειψη στα σουπερμάρκετ λόγω πανικού από τις φήμες για τον κορωνοϊό.

Σε κατάσταση πανικού βρίσκονται εκατομμύρια πολίτες στην Αυστραλία τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τις ελλείψεις σε… χαρτί υγείας λόγω του κορωνοϊού. Παρά τις συνεχόμενες κυβερνητικές ανακοινώσεις και τις διαβεβαιώσεις των ειδικών οι Αυστραλοί έχουν εξαφανίσει από τα ράφια σουπερμάρκετ και καταστημάτων το συγκεκριμένο προϊόν ευρείας κατανάλωσης, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν τις (ειρωνικές ως σατυρικές) αντιδράσεις των τοπικών ΜΜΕ. Τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης διακωμώδησαν την κατάσταση με την εξάντληση των αποθεμάτων χαρτιού υγείας και ιδιαίτερα την είδηση πως η αλυσίδα ο σουπερμάρκετ Woolwarths προχώρησε σε  πωλήσεις με…δελτίο, επιτρέποντας την προμήθεια μόνο τεσσάρων πακέτων πακέτα ανά άτομο!  

Όμως, η ταμπλόιντ εφημερίδα «NT News», γνωστή για τους χιουμοριστικούς τίτλους της και το λαϊκιστικό ύφος πολλών ρεπορτάζ της, έκανε… κάτι παραπάνω. Κυκλοφόρησε με 8σελιδο ένθετο στη μέση του σημερινού της φύλλου με χαρτί υγείας υψηλής απορροφητικότητας και αντοχής (!), με επεξήγηση για την συγκεκριμένη πρωτοποριακή ιδέα της. 

«Σας τελείωσε το χαρτί υγείας; Η NT News φροντίζει. Γι αυτό τυπώσαμε ένα αποσπώμενο οκτασέλιδο ένθετο, με κάθετες και οριζόντιες γραμμές για να μπορεί να κόβεται, που να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Προμηθευτείτε την περιορισμένη έκδοση με το χαρτί υγείας φύλλο-φύλλο», αναφέρεται στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο με την σημερινή έκδοση με το «ειδικό ένθετο» κατά του κορωνοϊού….

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ