Το Delivery.gr “εγκαινιάζει” νέα γραφεία και συνεργασίες

Το Delivery.gr ξεκίνησε από την Πάτρα, ως μία web ιδέα για να παραγγείλουν οι φοιτητές φαγητό το 2006.

To Delivery.gr, η πρώτη Ελληνική πλατφόρμα online παραγγελιών, πρόσφατα εγκαινίασε στην Πάτρα, τα νέα γραφεία της εταιρείας. Παράλληλα με την πλατφόρμα Delivery on line app και site παραγγελιών, του Delivery.gr η εταιρεία ανακοίνωσε, την έναρξη νέων συνεργασιών, με γνωστές στο ευρύ κοινό, αλυσίδες εστιατορίων τις οποίες και καλωσορίζει.

Στα εγκαίνια των νέων γραφείων που εδρεύει η Delivery.gr, παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών Μούχαλη, Γιώργος Μούχαλης, όπου εντός του Ομίλου του, το 2019 εντάχθηκε το Delivery.gr, καθώς και ο Founder και CEO του Delivery.gr Νίκος Ιωάννου, μαζί με σύσσωμο το προσωπικό της Εταιρείας απ’ όλη την Ελλάδα. Στην εκδήλωση επίσης έδωσαν το παρών δεκάδες καλεσμένοι από την Πάτρα και πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Διαβάστε ακόμη: Delivery.gr – Όμιλος Μούχαλη: Το delivery ανεβαίνει επίπεδο!

Τα νέα γραφεία που θα εδρεύει το Delivery.gr βρίσκονται στην οδό Θεσσαλονίκης και Θράκης 22 στην Πάτρα, όπου είναι και η πόλη από όπου “γεννήθηκε” και ξεκίνησε το business story της η Εταιρεία πριν από 14 χρόνια! Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις των νέων της γραφείων, υπάρχουν όλα τα κεντρικά τμήματα της Εταιρείας: τηλεφωνικό κέντρο, development, γραφεία Διοίκησης κλπ.

Όσον αφορά τις νέες συνεργασίες, η Delivery.gr καλωσόρισε , στα Delivery.gr App και Site τα εξής εστιατόρια-συνεργάτες: Λαός και ΚαλαμάκιBabadan The Kebab House  TsiTsi, Aroma CaféChina WokTime και BarratocafeΤο ΤζάντεCoffeeLab κ.α.

Από την Πάτρα σε 40 πόλεις

Το Delivery.gr ξεκίνησε από την Πάτρα, ως μία web ιδέα για να παραγγείλουν οι φοιτητές φαγητό το 2006.  Το συγκεκριμένο project γνώρισε μεγάλη αναγνωρισιμότητα τότε στην Πάτρα και επεκτάθηκε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη εξελισσόμενο στο σημερινό Delivery.gr το οποίο είναι πλέον πανελλαδικό.  Σήμερα το Delivery.gr φιλοξενεί πάνω από 2.500 επιχειρήσεις (κυρίως εστίασης) που κάνουν διανομή, δραστηριοποιείται σε 40 πόλεις και παραμένει η μοναδική αμιγώς ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο. Από το 2019, ανήκει στον όμιλο Μούχαλη, μια μεγάλη εταιρεία τροφοδοσίας ειδών περιπτέρου και παντοπωλείου στην Ελλάδα με στόχο το “scaleup” στο ελληνικό delivery.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ