EMEAgr: Αυτό είναι το TOP 10 της εβδομάδας!

Την προηγούμενη εβδομάδα οι αναγνώστες του emea διάβασαν για την προετοιμασία εισόδου της Βρετανικής αλυσίδας σουπερμάρκετ Poundland η οποία στοχεύει να χτυπήσει κυρίως τα μερίδια της εγχώριας αγοράς που κατέχουν Lidl και Jumbo

Διάβασαν επίσης τα πάντα για την επιστροφή του νέου MEGA μετά από ένα χρόνο απουσίας, με στόχο να προσφέρει την ενημέρωση και την ψυχαγωγία που έκανε πάντα ως “Μεγάλο Κανάλι”.

Στην τρίτη θέση  των πιο δημοφιλών θεμάτων του emea βρέθηκε αυτή την εβδομάδα ο Joker ο οποίος “μίλησε” για την συμφωνία που θα αλλάξει τα δεδομένα στην ελληνική αγορά και στο χώρο των Σούπερ Μάρκετ.

Ψηλά στη λίστα των περασμένων ημερών βρέθηκε και η αγορά εργασίας και συγκεκριμένα για το μέλλον της που βρίσκεται στον ψηφιακό κόσμο με τις επιχειρήσεις να έχουν αρχίσει να ενστερνίζονται την υιοθέτηση του ψηφιακού χώρου εργασίας.

Επίσης, τα εγκωμιαστικά σχόλια της Citi για τον ΟΤΕ τράβηξαν το ενδιαφέρον του κοινού του emea. Η Citi χαρακτήρισε τα αποτελέσματα του ΟΤΕ ως “τα καλύτερα αποτελέσματα εταιρείας τηλεπικοινωνιών στην Ευρώπη” δίνοντας σύσταση “buy”.

Από τις κορυφαίες ειδήσεις του emea ήταν οι δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής διακυβέρνησης, Κυριάκου Πιερρακάκη, σχετικά με τη χρήση των κωδικών του web banking για την ταυτοποίηση των πολιτών στο gov.gr, μόλις αυτό είναι έτοιμο.

Στην έβδομη θέση βρίσκεται ένα θέμα με αρκετές αποκαλύψεις και έχει να κάνει με την ύπαρξη ενός επενδυτικού fund που ανήκει – κατά άλλους ερευνητές ελέγχεται – από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα από την CIA.

Για δεύτερη φορά αυτή την εβδομάδα βρίσκεται ο Joker στο Top 10 της εβδομάδας μιλώντας για την Folli Follie και κάνοντας νέες αποκαλύψεις για την λειτουργία της εταιρείας την περίοδο 2009-2017.

Τέλος, τις δύο επόμενες θέσεις καταλαμβάνει η ομιλία του Γιάννη Στουρνάρα για την Τεχνητή Νοημοσύνη και το ρόλο της στην Οικονομία, τη Διοίκηση – Οργάνωση Επιχειρήσεων και το Χρηματοπιστωτικό Τομέα αλλά και για το Brain Gain το οποίο δεν έχει μόνο ελληνικό χαρακτήρα αλλά και διεθνή αφού σχεδόν μια στις έξι χώρες του κόσμου βλέπει το 20% του πληθυσμού της με υψηλή εξειδίκευση να μεταναστεύει στο εξωτερικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ