Αυτές είναι οι 10 κορυφαίες ειδήσεις του emea

Πλαίσιο, Aegean και… “Παράσιτα” οι πρωταγωνιστές της εβδομάδας

Την περασμένη εβδομάδα οι αναγνώστες του emea διάβασαν περισσότερο την ιστορία του Πλαισίου, της ελληνικής εταιρείας που ξεκίνησε με δανεικά και πλέον έχει συνδέσει το όνομα της με την αγορά της τεχνολογίας στην Ελλάδα.

Διάβασαν, επίσης, τα πάντα για την εντυπωσιακή παρουσίαση των Airbus A320neo, των νέων αεροσκαφών της Aegean, ενώ είδαν και το βίντεο που δημοσίευσε η εταιρεία σχετικά με την κατασκευή τους.

Στην τρίτη θέση των θεμάτων που διαβάστηκαν περισσότερο αυτή την εβδομάδα στο emea “βρέθηκε” το άρθρο της Ελισάβετ Κάλμπαρη για το πώς η συμπεριφορά καθορίζει την επιτυχία και το συναίσθημα τη συμπεριφορά, ενώ την τέταρτη θέση στις προτιμήσεις του κοινού κατέκτησε – δικαίως- το MWC, το οποίο τέθηκε σε “καραντίνα” και τελικά ακυρώθηκε λόγω κορωνοϊού.

Ψηλά στη λίστα των περασμένων ημερών βρέθηκε και η τελετή των Όσκαρ, με τα “Παράσιτα” που σάρωσαν τα βραβεία, αλλά και ένα θέμα σε εντελώς διαφορετικό τόνο: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη δήλωσή του ότι “το κράτος θα σταματήσει να είναι συνέταιρος στα κέρδη των επιχειρήσεων”.

Από τις κορυφαίες ειδήσεις του emea δεν θα μπορούσε να λείψει επίσης η Tesla, και η “ηλεκτρική επανάσταση” που περνάει από την Ελλάδα, που βρέθηκε στην έβδομη θέση του “Top 10”. Όγδοη στη σειρά αυτή την εβδομάδα βρίσκουμε η Saint-Gobain Hellas, φιλοξενεί στην Αθήνα την διεθνή διοργάνωση «Trophy», μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις σε παγκόσμια κλίμακα.

Τέλος, τις επόμενες δύο θέσεις καταλαμβάνει το business story της Aegean, της αεροπορικής που απογείωσε το ελληνικό επιχειρείν αλλά και η Τράπεζα Πειραιώς, η οποία κατάφερε να “κλείσει” την έκδοση τίτλων μειωμένης εξασφάλισης με 8 φορές υπερκάλυψη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ